? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Saturday, February 18, 2012

persediaan itu penting

 persediaan apekah itu????ala, pegi buat pasport je...senang nnt klu nak guna, benda dah tersedia ada..

psttt psttt sebenarnya incik fidi mengajak pegi satu tempat tu.yehoooo cuti-cuti malaysia! i like hehehehe..dah lama tak pegi jenjalan ni.

tapi bukan pegi kami sekeluarga je, ada member dia ikut sekali. elok jugak tu, tak de lah nak membebankan kelapa otak nak pikir nk tinggal mana, makan mana, jalan2 mana sbb nnt aku nak humbankan semua idea tu kt kepala member incik fidi hahahahah

jadi mak hanya berlenggang kangkung dan mengambil gambar sajork. aleesya pun aku bagi incik fidi jaga..

wahhhhhh indahnya berangan ni....

insyaAllah klu tak der aral melintang, bulan 3 ni kita pegi jenjalan. klu ada aral melintang mungkin postpone ke tarikh yang akan diberitahu kelak.


 pasport 3 beranak...aleesya masa nak ambil gambar ni bleh plak merampus...aduyai..basak ketiak ibu nak handle anak sorang ni...

mgkn dia tetiba jadi kejutan kot tetiba ramai plak orang beratur kt depan muka dia masa kena ambil gambar tu. menangis laa dia. letak tak mo, dukung pun tak mo. pujuk2 pun tak makan saman...

gambar tu pun terhasil aku dh pujuk dia cakap ada angry bird dlam kamera. huhuhuh lps tu kena dukung dia plak masa ni.sabor je lah...tu pegi berdua ngn incik fidi, klu pegi sorang aku rasa memang tak de lah pasport utk dia grrrrr.....

nasib baik imigresen kat kajang tak berapa ramai sgt orang. total masa dlm 2 jam je. start amik gambar, beratur amik nombor, tunggu giliran, cop2 apa yang patut, tunggu giliran lagi dan last sekali amik pasport yang dh siap.

 
cuba cari perbezaan dalam gambar di atas???dah jumpa????mmg salah satunya adalah satu tak pakai spek, lagi satu pakai spek.

yang paling penting adalah bentuk muka. alolololo...gambar tudung biru tu baru je lpas beranak kan aleesya. berat masih 50kg. muka pun jadi runcing halus mulus je...

sekali anak dh berusia 2 thn lebih, muka dah jadi bulan mengambang, berat naik berkilo2....argghhh....katakan tidak pada pil perancang! eh.

3 love purple:

Mama Likha said...

bestnyer nk g coti2 yer aleesya :)

purple_lav said...

InsyaAllah....

SiTi said...

bestnya aleesya nak g jenjalan....mak & apaknya lagi laa sukan kan...mesti duk menghitung hari