? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, January 26, 2009

jenjalan kat Midvalley

hoooreeeyyy! semalam aku jenjalan lagi ngn hubby...abang nmpknya sudah bersedia dari segi mental dan fizikal sbb aku akan mengopakkan wallet dia...hahahah

ya ampunnnnn...ramainye manusie kat midvalley...nk jalan pun ssh....nyesak jerk...tp aku sempat gak le marayau kt dalam sana termasuk jusco...

sekali lagi aku survey cadar...alahai berkenannya yang satu tu...tapi bapak mahal giler...erm, bila le nak sale....baru ler senang hati aku rembat...hehehe


sila abaikan siku yang buruk itu( itulah padah bila suka mintak balik barang yg dh bagi kat org....hahaha..sori abang..gurau jer...) pix ni diambil kununnya...tak sanggup lagi dikejar oleh mamarazi yg suka mengambil gmbrnya....wakakakaka


pesal muka aku gitu jerk eik???hahahahha


hahahahah...makan budokkk....muka dia dh makin tombam gak...nmpknya penyakit sudah berjangkit.


ha, inilah aksi vudussss yang cuba dibuat oleh abg...ada ke patt dia nk ambil batu jongkong yg dibuat pameran ni...kununnya dia lah pahlawan cina yang kayo...



ha, dh dpat bnyk batu jongkong emas tu...x reti2 lagi ke nak belanje adik manis ni????huhuhhuhuh


2 love purple:

K S said...

Very unique blog.
Great images.
I like your blog.

Please visit:
http://bali-worldresorts.blogspot.com

Keep blogging.
Good day.

purple_lav said...

thanks...
sudi2 ler lagi ye kunjung blog yang tak seberapa ni..