? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, January 30, 2009

yippiee!!!!

jeng..jeng....aku nak wat seprise ni...
cuba teka menda ape ni?????
mula-mula aku persembahkan kotaknye je k...


ala, mesti korang dah dapat agak kan ape dia. mestilah ini kotak kasut. aku suka sangat kasut ini SEBAB......


sudah tentulah ia kaler purple... i likeeeee!!!!! heheheheh..cam tomey jer ...tp hampagas sbb kamera ni wat kasut aku kelihatan golap jer....


inilah hasilnya bila aku jenjalan kat alamanda semalam....biasanya kalu ada hubby mesti dia tak kasi nyer..katanya kasut aku dah bersepah-sepah dalam kete, nak tambah lagi ke....sudah lumrah bini dia ni suka beli dan kumpul kasut...hahahahahahahahhah


1 love purple:

Tuan Rumah said...

Hi! nice and interesting post. Just to inform Big Apple Alamanda pun dah ada blog http://bigapplealamanda.blogspot.com utk promosi dan berita terkini, tq