? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, November 3, 2009

mimpi disatu malam

ini bukan kisah mimpi aku
tapi mimpi si suami

pagi tadi beria dia cerita kat aku
yg aku dh selamat melahirkan baby!
hoyeeee
siap cerita aku lahir baby girl yang hidung mancung lagi
hehehe
suka mak...

tapi yg heran tu
siap dia pun beranak sama
tapi dia beranak baby boy
tak plak aku tny mcm mana le keadaan dia time beranak tu
huhuhuhuh
naya!

mgkn sbb en hubby dh tak sabar2 nk tgk little angel dia ni
tu smpi terbawak2 dlm mimpi
aku pun terharu gak
bila tiap2 hari terutama skrg ni
dia sll usap perut aku
smbl tny bila baby nk kuar, ayah dh tak sabar nk tgk ni
waaaa...rasa nk menitis jer ayak mata

sabar ye (walaupun aku sndr pun dh tak sabar2 sgt ni)
minggu depan dh due aku...
huhuhu
harap baby kuar dgn selamat, sempurna sifat dan sihat tubuh badan
aminnnn

8 love purple:

||♥Shahida♥|| said...

kahkahkah...hubby pun terberanak gakkk

purple_lav said...

punyer le excited kan...tu yg dia pun perasan preggy gak

Bakal mummy. said...

semoga semuanya selamat, Insya-Allah.

hajarus said...

semoga semua nye selamat... bestnyerkan pasni dah jadi ibu & ayah...

purple_lav said...

bakal mummy : insyaAllah
hajar : itulah...hehehe

mieoney said...

punyerlah tak sabar2 smpi termimpi2 ek..huhu

purple_lav said...

mimi: a'ah...eh igt cik puan kita ni dh selamat bersalin. diam jerk...

mieoney said...

Bkn apa mls jer nk update blog.. Kui2 dok umah lepak2, mengemas tgk tv, tido lai best.. Huhu