? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, September 29, 2011

harap-harap impian menjadi kenyataan

rutin aku setiap kali balik dari kerja, aku akan amik aleesya, lepas tu masak air, lepas tu basuh kain, lepas tu masa yang ditunggu-tunggu...on laptop

yelah kat opis mana bleh bukak facebook, jadi dh gian laa seharian tak leh bukak facebook, haruslah kena menerjah sejeling dua.

bila on laptop tu,rupanya incik fidi yang guna last tak shut down betul2. jadi aku bleh tengok apa yang dia skodeng sblm ni..

bila tengok tu terus hati berbunga riang, burung-burung pun berkicauan, bunyi cengkerik pun bersahut-sahutan hehehe

nak tahu dia survey apa?????


lebih nipis, lebih ringan, lebih cepat.

wow, betul ke laki aku ni???....kalau dah lebih-lebih semua tu, aku lagi laa lebih sukaaaaa huhuhuh.


harapnya jadi kenyataan laa. bleh laa main angry bird dengan hati yang gumbira hehehehe

cik abang, bila tu agak-agaknya nak beli? hihiihih

3 love purple:

hajarus said...

cantik...

purple_lav said...

cantik kan ja....hajar pegi mana sblm ni. lama sgt mghilang?huhuhu

Zefa NorAsmara said...

Singgah ziarah.. ibu yusuf dan maryam follow sini ya.. moga2 impian menjadi nyata.. :D