? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, November 18, 2012

Memperkenalkan anak kedua pija pidi

hohoho i'm back...ok kali ni saya secara rasminya nak masukkan gambar cahaya mata kedua kami di dalam blog. dalam facebook ngn instragram dah berlambak2 pun hehehe.

syukur Alhamdulillah, saya telah selamat melahirkan anak lelaki yang tersangat comel (wink!) seberat 3.73kg secara emergency czer di Pusat Rawatan Islam Az-Zahrah, Bangi pada 2 Nov 2012.


 tadaaa...ini masih fresh dari rahim ibu. aku pun tak larat lagi nak bangun masa ni. terkejut jugak tengok muka anak kali pertama. mata sepet lorh hahaha. ok yang ni memang ikut genetik ibu.

 secara rasminya, anda telah menjadi anak kedua kami hehe

ok nama yang diberikan aku pikir sorang2. hahahaha mak suka menkontrol segala2nya. tapi sebelum tu memang dh citer kt incik fidi nama anak sekian sekian. mula2 tu berkerut2 jugak laa dahi pakcik tu. tp bila dh try sebut tu, ok lulus!

jadi nama anak aku yang kedua ni Fahem Aqeel Bin Mohd Afidi. aku lebih suka dia dipanggil Aqeel hehe.

habis...


5 love purple:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

alolo...
shomel sekali si mata sepet tu.
tembab jugak
kiss utk aqeel... hug juga yer...
jaga diri :-)

myle@my said...

Wohaaaa...
selamat datang ke alam blog adik FA ;)

lame aunty tertunggu2 nk tgok aqeel dekat sini tauuu...eh!!!

hahaha
;D

purple_lav said...

Naimatul: adik sepet nih tiap hari makin bambam.mmg tangan ibu pasni jadi mcm malek noor laa hehe..tq

Amy: nantikan kemunculan gmbr aqeel dgn maha banyak sekembalinya ibu ke bangi.x best naip ngn laptop nenek nih, kena. Laptop sendiri jugok heheh

Intan and The Boys said...

aduh2...ni boleh panggil APEX junior ni. :P

congrats beb!

Mama Likha said...

cantik nama :))