? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, September 10, 2013

Sian dik Aqeel

Tak tahu lah sekarang musim demam ke ape...Aqeel sedang selesema ngn batuk yang teruk.kesian sgt dia...kita yang tua ni pun klu kena dua serangkai ni melepek ke...apatah lagi budak yg baru umo 10 bulan ni.

Paling derita bila dgr dia batuk pagi hari...kalau aku lah bila aku kena batuk dan terpaksa batuk bila kita baru bangun tido tu...tekak adlah sangat perit.masa tu tekak sgt kering...mula laa rasa batuk tu mcm x puas....yg tu lah aku dgr bila Aqeel batuk....kesian...



Aku Sedaya upaya nak bagi dia selesa yang mungkin.bila tgk dia asik menangis tu hati seorang ibu ni memang x tahan.memang kalau bleh nak sakit anak beralih ke badan kita..



Adik Aqeel cepat sembuh ye.

5 love purple:

YUS said...

Alahai.. sian Aqeel... smoga cepat sihat.. klo selsema hidung tersumbat, org ckp slalu panas kan kaki dia dgn minyak bam tu.. pastu pakaikan stokin.. klo batuk plak xtau la nk buat apa kn.. selain mkn ubat dokter jerk.. huhu..

mek da ©™ said...

aaa zara pun adoii cian budak2 ni

hazlina azmi said...

memang sebagai rasa nak suh jer pass segala kesakitan anak2 pada kita kan..kuatkn diri dear

blogwalking
jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Rose Azadir said...

kalo batuk try bg sket madu, bancuh ngan air ker masukkan dalam susu ker...anyway…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)