? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, November 4, 2013

Happy Birthday ~~ Fahem Aqeel Turns 1!!!

beginilah nasib anak kedua hehehe...selalu dilupakan. eh.Dah lama kan tak update blog. Ni update pun sebab nak wish besday kat satu-satunya anak lelaki...

Yang kakak dulu siap rekod lagi setiap perkembangan. Yang adik ni,,,ibu nak mintak maap banyak2. Semenjak dah naik pangkat jadi CEO opis (puiii), banyak nau kejenya.

Tanggal 2hb Nov lepas, Fahem Aqeel dah cukup setahun. kejap je kan. tetiba dah setahun anak ibu. tapi manja dia mengalahkan umur 5 6 bulan. ke memang anak lelaki terlebih manja? asal bangun tido pagi je nak menangis. tak paham ibu nak oiiii...

tengok perut tu...Aqeel ni memang pemakan. apa sahaja makanan dia boleh je. pedas ke tak pedas ke semua dia telan. sekarang aku plak yang ngeri tengok dia makan. tak berhenti ok! mungkin agaknya budak laki kot.

sebab klu tengok aleesya, asik nak diet je. suh makan nasik, tak nak! suh makan kuih, tak nak! tapi klu suh cokelat ngn aiskrim laju je. tu pasal badan dah makin melidi. eh jap...ni entry khas utk adik kan. ok dah story pasal Aleesya.


 Aqeel sekarang dah boleh berjalan sebenarnya. sebelum ni nampak dia jalan dua tiga tapak dan jatuh. tapi semalam dia jalan setapak, dua tapak, tiga tapak, empat tapak, lima tapak, enam tapak sampai dah jauh tapi masih steady. hebat la dik!
semalam jugak pergi klinik, cucuk untuk setahun. masih steady seperti sebelum-sebelum ni. rilek je tengok jarum. tak nanges ok! ke isi masih banyak kt lengan tu. dan berat terkini Aqeel adalah 10.5kg. ok laa kot hehehe...

ok lah memandangkan dah lama tak nulis blog, jadi kemahiran tu dah berkarat. dah dapat banyak ni pun kira bersyukur lah ye. adios hehe

8 love purple:

myle@my said...

slamat kembali ke alam blog...hahahaaa...bakpo la malas sgt nk hapdet blog dewasa ini...kikikikkk
awk lain la CEO katenyeee...errrrr!!!

bravo lah utk adik aqeel sb dah bulih bejalan...satgi jenuh la ibu bermaraton dengan adik aqeel time kua bejalan...hahaha

Rizziela said...

Happy birthday

Anonymous said...

Thanks for sharing such a nice thought, post is nice, thats why i
have read it completely

Check out my web page ... aptamil usaq yemekleri

Anonymous said...

Howdy I am so glad I found your web site, I really found you by error, while I was browsing on Bing for something else, Anyways I am here now and would just like to say many thanks for
a fantastic post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to
go through it all at the moment but I have bookmarked it and also included your RSS
feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the fantastic jo.


Also visit my web site :: humax tv apps

Anonymous said...

I was wondering if you ever considered changing the page
layout of your site? Its very well written;
I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.
Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images.

Maybe you could space it out better?

Look at my web site - London Independent Oriental
Massage - Wiki.deep126.com,

Anonymous said...

I visited various web pages however the audio feature for audio songs existing at
this web site is genuinely wonderful.

Check out my web-site :: professional web development company

Ainul Mustafa said...

comelnyer dia

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com