? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, October 30, 2014

Yuhuuu UOLS!!!

Mula-mula cam gelabah skit nak bukak sebab macam tak ingat password. Mujurlah sekali percubaan dah dapat masuk balik ke blog pepel kesayangan ni. Ok moh le kita update apa yang patut skit.

Citer banyak tapi dah banyak yang lama-lama, jadi toksah le citer. Kira story paling hot yang terkini dan sensasi adalah kisah birthday boy. YES, Fahem Aqeel bakal 2 tahun hari ahad ni. Kira dah abang-abang sangat. Tapi ibu ngn ayah tak nak bagi adik lagi hahahahaha (dah agak nanti ada soalan menjurus ke arah ini) biarlah dia abang-abang lama skit hahahahaha.

Memang tak de perancangan nak buat besday party ke ape. Sebab bajet nak guna untuk mak dia berpoya-poya tengah bulan 11 nanti. Kijam!

Ok laa. Setakat ini, itu sahaja pengubat rindu kat blog pepel. Mungkin ada story lain yang menyusul kemudian, atau menyusul setahun lagi. hehehe



2 love purple:

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)