? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, August 4, 2009

100 hari lagi??

tup...tup...
lagi 100 hari aku nk menjadi ibu...
insyaAllah...

baby dalam perut semakin aktif
semenjak ni aku perasan
ruang dalam perut makin membesar agaknya
sbb kadang2 terasa dia buat gerakan smpi ke tulang rusuk
terkojut den....
sakit pun ada

aku pun rasa makin letih
jalan skit penat
duduk lama sikit pun rasa penat

harap2 baby sihat n aku pun sihat
sehinggalah aku selamat melahirkannya nanti
insyaallah....

6 love purple:

||♥Shahida♥|| said...

hehehhe..bb makin membesar..ruang makin tecik...sbb tuh terasa cam dicucuk.....hehhehe..tomei2

cik_ah82 said...

huhu..kami lak takut..ada 57 hari lagi ni..harap2 sehat la kita ek..ampa dh sedia ka sume barang baby?
p/s:pejam celik kejap je rasa masa berlalu..hehe..

purple_lav said...

ida:oo ye ke?tp dulu rasa dia gerak2 area kt bawh perut tu jer..skrg dh rasa dia berenang smpi jantung dh...huhuh

purple_lav said...

cik ah: huhuhu tak smpi 2 bln lagi kan cik ah..kena bersedia dr segi mental n fizikal tuh. tak bnyk pun lagi barang beli..bila pikir2 yg tu tak cukup lagi, yg ni tak cukup lagi.skrg pun dh malas rasa nk p beli, x larat le...cik ah dh ready sumer ke? baik letak dlm kete siap2...

hajarus said...

alahai bestnyer nak jadi seorang ibu dah k.fiza... anyway take care...

cik_ah82 said...

nak kata ready tu ntahla,redah je la..barang2 nk bawak gi spital dh ready, beg baby dh letak dlm keta pun..barang maknya je blom..kang letak spender, nk pakai lagi..hahaha