? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, March 3, 2010

aku nak tolong kawan-kawan lain

baru jap tadi aku terbaca sorang kisah kawan ni
teringin nk dapatkan zuriat

lalu aku terkenangkan kisah aku
*pling...pling...kuar asap kat atas kepala tanda aku sedang berimaginasi

aku dulu pun kawen sampai setahun lebih
masih tidak dikurniakan rezeki
aku yang kalut lagi ribut ni
sll le bertanyakan kt org ape petua nk suh cepat lekat anak

pergi berurut???
dah....
makan ubat???
dah..biodex pun aku dh try tap itak serasi ngn aku
jumpa doktor???
pun dah

jadi macam mana aku bleh dapatkan aleesya nih
masuk setahun 6 bulan
aku try tanya rakan2 dr biodex kt mana tmpt mengurut
area KL lah
pastu ada sorang rakan ni bagi nombor contact sorang makcik yang berada di Ulu yam

jadi akibat frust yg melampau
sbb tetiba jer (wah tetiba tuu) period aku dtg
terus aku on jer nk pergi berurut time tu
nasib baik incik fidi ada hari tu
kami pun pergi berdua

sampai jer kt umah makcik tu
alhmdlh kami disambut mesra
masa mengurut tu....makcik tu ckp peranakan aku rendah sangat
jadi dia cuba naikkan peranakan
sakit sedikit tp aku masih bleh tahan
masa tgh2 mengurut tu aku tny gak macik tu

"dh ramai ke yg berjaya mengandung lepas mengurut ngn makcik ni?"
walaupun soklan aku itu agak pedas n kurang sopan pada pandangan aku
tp aku nk thu gak kan

"alhmdlh...klu 10 yg dtg urut, 9 dh berjaya pregnant."

"moga2 saya tergolong dalam yg 9 org tu kan macik."

"insyaAllah."

lepas berurut tu, aku makan gak satu jenis ubat ni
nama dia MAHARANI
ubat dari produk MLM

alhmdlh sebulan lepas tu
period aku tak dtg n disertai dgn kepala aku yg asik weng...weng...
utk ke berapa kali ntah aku pergi beli pregnency test
dah utk pertama kalinya kuar double line
ALHAMDULILLAH

klu ada member yg nak nombor makcik tu
ckp ngn aku eh
aku nk menolong gak rakan2 yg senasib ngn aku

ok bubai

1 love purple:

eyza said...

fiza... kita nak no tu bole?
MAHARANI tu nak beli kat mana?
email eyza...
puteri_idola82@yahoo.com