? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, September 19, 2010

raya sakan

selamat hari raya untuk semua
macam mana raya korang?
mestilah best kan
aku pun best jugakkk
jom kita layan gambar
seperti korang sedia maklum
tahun ni turn umah aku
jadi di pagi raya adalah di rumah aku
pasangan yang masih ber'feel'pengantin baru
wakakaka
anak tido bleh la posing mcm ni
klu tak gamaknye pinggang menyenget ke sebelah le jawabnye duk kendong anak
oke sesi bermaaf-maafan
sempat amik gmbr dengan abah jer
dengan yang lain pun yilek
dengan incik fidi lagi laaa tak der
sbb kitaorang salam2 dalam bilik
hikhikhik
malu la kunun

sesi memberi duit raya
untung la jadi budak kecik
dapat duit raya
itu anak along, mimi
syarat nk duit raya kena cium mak aku dl
sanggup??
tgk adik aku pun kena
dah tua bangka pun kena cium ngn mak aku
eh kata anak
haruslah kan
yang besar gedabak ni pun kena piat telinga di pagi raya
padan muka
wakakakakka
oh mak aku sentiasa romentik di mana jua
nk jalan2 kt pasaraya pun nk berpimpin tangan ngn abah aku
along ngn abe long
mulanya nak amik gmbr berdua jer
tetiba jer muncul budak kecik tu
ha, ni baru betul
jangan nak berangan macam adik demo
keretapi demo panjang dah ni
hehehee
aku paling suka gambar ni
sbb abah sporting!
hehehehe
sangat jeles oke tgk dorang dipagi raya
mentang2 le haku dh kawen
dah tak sedondon dgn mak n abah
huhuhuhu
ni le sebabnye aku ngn incik fidi gambar berdua jer
aleesya syok jer tido
lepas mandi n pakai cantik2
terus zzzzzz
terpaksa le ke katil emak yg dh ala2 katil pengantin ni untuk bergambaran
tapi incik fidi geram
terus diangkat aleesya
terkejut laaa budak tu
menangis kejap
tapi bila aku kiss kiss ckit dia diam
aleesya suka aku kiss dia
:)
jadi bermulalah acara ziarah menziarah
aku suka
sbb bleh jumpa sumer sepupu sepapat
havoc laaaa
aleesya plak dh hbs susu sebotol kecik tu
mulalah aktif semacam
pastu aku g beraya kt umah incik fidi plak
bermaaf-maafan dengan mentua plak
adik2 ipar jugak
cucu mentua aku
dua ni jer
bila la nk tambah ek?
wakakaka lariks
aleesya n balqis, anak abang ipar aku
ayah n mek malu-malu kucing
meooowwww
macam baru2 kawen jer
padahal kena sakat ngn anak2 dia
heheheh

ha, ni turn incik fidi plak
aku tak der
sbb p mandikan aleesya
dia dah menangis kepanasan
klu tak percaya
tgk gmbr kat bawah ni
macam mana rupe aleesya
hadoi merosakkan gambar betul la aleesya ni
harap tahun depan dia dh pandai sengih depan kamera
ape2 pun
di kesempatan ini aku ingin mengucapkan selamat hari raya kepada semua muslimin dan muslimat

4 love purple:

♥Hernee Nazir♥ said...

ptut la gmbr sengih lain mcm..raye kt umah sndiri upenye..hehehe..

slmt ari raya fiza.. maaf zahir batin klau ade tslh silap mase komen mngomen..

myle@my said...

jelesss tgok gamba raye uhhh ;(
ehhh...
lupe gak nk ucap smat ary raye...
maaf zahir batin jugak...hehehe
;)

puterikurekure said...

ecemak!! mentang2 dia raya kat kampung dia, kemain happy eh. hehe.

aleesya tido lepas pakai baju raya? isk..rugi2...

banyak oo gambar2 raya awak. kenyang kita ok. hehe.

purple_lav said...

hernee: eh sama jer sengih klu kt umah mentua...hehehe...samalah kita. harap dimaafkan andai ada tersalah taip sepanjang penulisan dalam blog ni

amy: jeles???sila update gmbr raya anda...nk jeles jugak ni

cik intan: hehehe happy meal..hahaha. a'ah lepas siap
sumer terus tido..dia memang mcm tu. tp mujur jugak, klu tak nk beraya umah org pun tak senang, merengek nk tido plak kan. banyak kan? sajer nk balas dendam sbb tahun lepas tak bnyk amik gmbr raya