? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, August 3, 2011

FINAL DESTINATION kembali

yeah....korang penah layan ke citer Final Destination ni. best gilak walaupun menyeramkan .

aku mula-mula terjebak tengok citer ni masa kt UUM dl. pinjam CD dikala waktu exam hahahaha singgit satu CD tak salah...

mula2 tgk tu, memang tak sanggup sbb dorang punya efek nak mati tu memang kita pun bleh semput tengoknya. takat2 tercucuk mata sampai tembus kepala itu small matter je.

aku tengok2 pun sambil tutup muka ngn bantal hahahaha...

last sekali aku tengok masa aku peknen. giler kan, time peknen tengok citer gini. masa tu yang ke empat kot...yang tragedi ktt stadium lumba kereta tu....dh tau peknen jadi bila dh agak2 part ngeri tu aku cepat2 pejam mata. pastu sibuk tanya incik fidi, seram tak seram tak dia mati....

ni dah keluar balik citer dia untuk musim ke lima. katanya 12 ogos ni ada kat wayang. waaa ini kena tengok ni. kali ni nak celik mata luas2 part dorang kena hempap ke patah pinggang ke.. hahahahaha kok yo kalau berani.

4 love purple:

:: Mrs.Eady :: said...

izwa mmg follow citer nie..dari part 1..

purple_lav said...

yes, kita geng...hhihihi

Imaan09 said...

ouh..da nk kuar ek part 5.. wahh..xbleh miss ni..klu tgk 3D kt wayang mesti sakit jantung..hehe

purple_lav said...

itu lah terbaca dalam 1 blog tadi. katanya keluar 12 ogos ni. jom kita sesama booking tiket awal2 heheheh