? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, August 17, 2011

jom teman ibu pegi beli bubur

memandangkan incik fidi masih kt penang, jadi aku masih meneruskan berbuka puasa dengan makanan ruji hahahhaha. tak lain tak bukan, bubur nasi Sup Ani Utara. mengidams...

adeh memang rasa puas hati bila bubur nasi masuk dalam mulut. sedapnya. memang terasa setiap kali masuk kedai tu, nak tapau dua bekas. tapi memandangkan lepas je makan sebekas, perut dh rasa penuh, buat apa nak membazir kan.

penah sekali tu, ajak dan cuba ajar incik fidi berbuka ngn bubur nasi ni...eh bleh plak dia cakap, "Habis takkan nak makan itu je?"

jadi paham2 je lah ye puan-puan.kalau nak makan, biarlah sorang diri hehehe.

hari ni walaupun Bangi cuti sbb Nuzul alquran, aku gigih lagi bawak kete pegi beli hahahahaha...kata mengidam kan...lautan kereta berderet2 sanggup ku tempuhi jua...

 nasib baik ada Miss Universe ni tolong temankan. bagus anak ibu. duduk dendiam je.dia ralit duk main pin necktie ayah...

 ibu, bleh tak aleesya duduk sini? memang kena duduk sini pun aleesya...sementara bubur ibu siap kita posing-posing dl yek...

 
good girl aleesya. duk diam2 je..paling best bila aku suh lari cepat2 masa nak ke kereta. adesss ni yang buat ibu nak cium sampai lebam nih...

2 love purple:

Intan & The Boys said...

makan bubur je? kenyang ke? kalau kita tetengah malam sure selongkar dapur. hehehe.

purple_lav said...

cik intan: malam2 skit selongkar rak kt dapur, cari roti hehehe