? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, May 1, 2012

makan petang berdua je

oh citer lama....tapi nak citer jugak...

citer ni masa weekend lepas, masa incik fidi kena kerja. mencik! lps tu tak tau nak buat apa kt rumah, cuma tgk tv, tv dan tv...masak pun malas order pizza je..

dalam duk selak2 rancangan tv, tetiba tertengok channel AFC. orang tengah buat kek. omaigod! sedapnye kek. ada kek span, red velvet, cupcakes...mencik. nak buat kek memang tak pandai, beli je pandai.

lps tu tengok aleesya, kalau keluar berdua je ni lepas tak agak-agak?


sedar tak sedar, eh dah sampai secret recipi rupernya hahahahahah....

memang dalam keadaan mengandung macam ni, aku cepat penat, cepat letih, cepat mengah. jalan setapak dua pun dah rasa tak cukup napas. lagi2 duk umah tinggi atas kayangan ni. kalau ada lif ok lah. ni pakai tangga. nak mendukung budak kecik ni naik turun tangga memang azab.kalau ada incik fidi mmang tanggungjawab dia lah kan mendukung budak ni.dalam teragak2 nak keluar tu, sampai jugak kat secret recipi.

ini semua salah tv lah, nape tunjuk orang buat kek!

kata minum petang, jadi makan yang lite-lite je. order ice lemon tea, marble cheese cake dan ice cream ada smarties dalam tu. ice cream tu aleesya belasah sampai separuh bekas tu. separuh lagi aku laa yg hbskan. beku rasa lidah ni...

kek marble memang terbaik. nak lagi satu!


 tak mo orang suap, nak suap sendiri. lepas tu habis tumpah satu meja. tak pe kena berdikari jugak. nanti dah ada adik, tolong suap ngn adik ye. ibu suap2 ayah. eh puiiii...

2 love purple:

Mama Likha said...

woow... ice cream smarties tu !!! tk thu plak ada kt SR....

purple_lav said...

ada.....cer try. mesti likha pun suka. suka kutip smarties heheheheh