? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, June 25, 2012

I-City lah kiterrr...

pegi i-city ntah minggu mana ntah. dh lupa sbb lama sgt hehehe. yang penting pegi i-city sbb nak gembirakan hati anak dara pengarang jantung kitaorang ni ha. kesian bila balik kg (lampu2 bagai ni tak de pun kat kg kitaorang heheh) cuma bila lalu bentong tu kan sepanjang dalam bandar tu ada lampu cantik yang dorang pasang kt pokok. kt situ selalu aleesya teruja lebih. jadi kitaorang memang nekad nak bawak dia pegi i-city, pusat lampu lampi.

 suka sangat tengok gambar ni hehehe aleesya dh konpius tengok lampu bentuk buah ceri ni. dia ingat bleh makan ke ape. tak bleh ye syg, itu lampu, bukannya buah. nnt kena karen tak pasal-pasal.

 anak teruja tengok lampu, mak sibuk nak bergambar heheheh. bila jejak je kat sana, aleesya memang tak keruan. sana sini dia bleh tengok macam2 jenis lampu kan. warna warni plak tu. yang aku ni nk laa bergambar buat kenangan. memang semua gambar hancus laa jawabnye.

 tengok itu pun dia duk sibuk. aku saje je pegang dia.

sekarang i-city dh jadi macam taman tema atau funfair. sebab dh banyak mainan dari lampu2 aku rasa. sbb dl masa aku pegi i-city baru2 bukak, banyak pokok2 yang dihias dengan lampu. skrg aku tengok banyak kete langgar, roller coaster kecik, wheel menantang ape yg besar bagak tu dan macam2 mainan lagi yg dihias lampu. kesian laa anak ai yg kecik ni, tak leh naik lagi. huhuhu

 tahap keseronakan aleesya tengah kemuncak!

 takut2 tu nak pegang lampu. sekali pegang dh tak mo lepas. tak mo tak mo kena karen!

 cari mana aku ngn aleesya? sah2 dah nampak kan pompuan bumper subhanallah tu hehehe

 kat situ memang ramai orang yg jual benda2 lip lap lip lap. bersepah2. jalan sikit mesti terjumpa punya. memandangkan bawak tuan puteri, aku belikan laa satu cekak miney mouse ni. 5 hengget ok.

 terus perasan. asik cakap diri princess je.


 suasana kt sana.

 yea yea....aleesya hepi laa ibu. ibu pun hepi nak hehehe

 cantiknyaaaaaa....

anak ngn bapak. incik fidi, nnt baby keluar kita dtg lagi eh. bawak baby dtg tgk lampu plak. eh ni baby ke ibu yang nak tengok ni?

sampai je kt umah, terus merana sakit pinggang dan belakang sbb banyak sgt berdiri dan berjalan. eh nape pregnant kali ni kerap sakit pinggang dan belakang eh? kurang kalsium ke ape? ke sebab dh tua? ohmaigod!!!!!

2 love purple:

Mama Likha said...

huhu terus perasan jd princess ek?? mcm mektok likha lah jugak, skit2 princess. tgk mak dia pakai kain sarung time nk solat pun, ''eh mama mcm princes lah'' hahaha..


ala... aleesya bila lg nk pg ? tk ajak mama jetii punn.... :)) fiza duk shah alam ke ?

purple_lav said...

aleesya tu asal tgk benda comel2, kembang2 mulalah sibuk duk cakap princess hehehe

tak tahu laa bila lagi nak peginya. ibu dia loni tak cekak doh nak jale heheheh.

tak, duk bangi.