? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, July 3, 2012

alhamdulillah, saya mengandung anak.....

alhamdulillah.....rasa macam nak tersengih-sengih lagi ni biarpun dah tahu dh dekat 2 minggu. aku dh pegi scan dan buat upacara intai mengintai dah budak dalam perut ni.

seperti yang diagak melalui hasil pemerhatian alahan dan juga kondisi diri (puiii ayat skema) aku mengandung anak lelaki kali ini. insyaAllah.

teringat plak masa hari aku pegi klinik tu. keluar je dari bilik doktor aku dh tersengih-sengih sorang diri. rasa macam nak melompat bila tahu anak yang dikandung anak lelaki heheheh. igtkan bleh tahan tp sampai nak bawak kete pun aku duk tersengih-sengih. suka sangat dapat boboiboy kot hahahah

 secara tidak langsung, nama lelaki yang KIV masa aleesya dl akan proceed utk yg kali ni. dh kena start panggil dalam perut jugak eh? nama baby tetap bermula F...... A..... bin Mohd Afidi.

jeng jeng jeng puan amy, sila bersabar ye klu nak tahu nama anak ai huhuhuhuh

eh gambar kt atas tu feeling2 photoshoot. sorang diri pun jalan jugak. ok anibedi nak sponser photoshoot ai tak?

nah, gmbr mak buyung yang dh gemuk. tapi berat still naik 1kg dari bulan lepas. cuma jumlahnya memang besar mcm gergasi. hahahahahahah. buktinya tengoklah dagu. pitam!!!

6 love purple:

mummy iman said...

congratulation bebeh.. suke2.. sudah sepasang..

cik_ah82 said...

ai jeles la!ai kena usaha gigih lagi ni nak bg dapat gegurl lak..hehehe

::Deela:: said...

wah...syiok...dapat sepasang la nmpk nyer...tahniah..

purple_lav said...

anis: supo mung la nnt. insyaAllah.

sarah: cayok sarah. aku nk tgk plak mcm mana campuran ko ngn amri versi gegirl plak huhuhuh

deela: alhmdlh. mkasih. bila nk tambah lagi? dh besar anak teruna tu hehee

Mama Likha said...

mak buyung yg comel !! sweet aje. masih ramping.... cer kalo zte ?? jwb dia, tkthu mne tong gas, mne zte hahaha..


boy eh ? tahniah fiza, bui petua deh !!

purple_lav said...

zte: ramping lagi ke masalahnye ni hehehehe....tak de maknanya ramping eh lagi zte. dh kembang semangkuk dh ni. lebih kurang jugak laa ngn tong gas hahaha.

insyaAllah boy plak kali nih. tak dop petua lah zte. tau2 jadi hahahahahha