? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, September 6, 2009

degupan jantung

tadi tengah baring2 malas depan tv
sambil gk melodi
hubby tetiba nak dgr jantung baby katanya
aku kata, ntah le bleh dgr ke tak lagi
sbb dulu dia penah letak telinga kat perut aku
tapi katanya yang terdgr cumalah
gulk...gulk...gulk....
air sajork

tapi tadi
suprise....
lama dia kat perut aku
rupernye dah bleh dgr degupan jantung baby
slow jer bunyinye tapi laju

waaaa....
aku nk dgr gak
sbb aku tak pernah dgr degupan jantung baby aku lagi
klu pegi check up pn
doc hanya scan jer
takder plak dia bagi dgr ke hape ke...

tak per...tak per....
nnt check up 15hb ni aku nk minta dgr degupan jantung baby lor....

4 love purple:

FdausAmad said...

Salam
Gua nak ajak lu lepak blog gua.Rilek rilek.

♥Hernee Nazir♥ said...

sweetnye..

purple_lav said...

hernee: hhehehe. hernee pekabar skrg?

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....