? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, September 16, 2009

nak cerita jugak

jeles jugak aku
buka blog kengkawan
pakat duk cerita kenangan raya dorang
aku pun nak cerita gak

tapi cerita aku besa-besa jah
ok,kita start ngn aktiviti kumpul duit raya k
dulu aku tinggal dalam kem sbb abah aku adalah seorang tentera
duk plak umah flat
jadi ko bayangkan lah berapa banyak duit raya yg kitaorg dapat
muahahaha
aku tak pasti naper mak abah tak blk kg masa tu
mgkn abah kena keje kot
jadi aktiviti ni aku ngn along jer, adik masa tu kecik sgt

aku idaklah teruja sgt nk makan kuih raya, air raya segala tu
tapi along
SUBHANALLAH
sumer dia masuk dalam tekak
aku dh hint2 dia, jgn mkn bnyk sgt, bnyk lagi umah kita nk serang ni
dia kata ok jer, lagi2 sedappppp
ikut suka hatilah

masa tu mana ada duit ringgit2 lagi
paling bnyk dpt pon 50sen
yg aku igt masa tu aku ada beg duit yg tali panjang tu
kira dh meletop la masa tu
sehari jer aku pegi
dh berat semacam beg aku tuu huhuhuhu

ok aku rasa waktu tu sempat gak le aku jelajah 3 flat
masa nk balik tu
aku dh tgk along semacam je
dia ni kenape plak
muka penyek je...tak suka ke dpt duit raya
ghupe2nyeeeee
tak sempat ke dapur, dh meleret2 muntah dia dalam umah
huhuhuhu
mak aku bebel tak hbs2
dalam hati aku nasib baik aku tak makan bnyk cam along

pastu dok giler kira duit raya
patbelas kali dok kira duit tu
tp last2 mak aku suh simpan dlm bank

lagi 1 klu citer pasal kasut raya
mesti aku nk yg tumit tinggi2
huih berangan tak sudah2
pasan chantek sgt le bila pakai kasut tumit tinggi tuu
pastu jalan sampai tonggek2

5 love purple:

hajarus said...

hahaha... teringat plak ngan hadbeg hajar yang tali panjang.. rasenyer mesti beg duit kiter samerkan... siap jalan ngan kasut tumit tinggi.. hahaha... xhabis pusing kampung kaki dah melecit... ikikiki...

purple_lav said...

hahahah..best kan time tu..tp skrg budak2 dh tak pakai lagi beg tali panjang gitu...dorang lagi advance yelah duit tak der yg syiling2 sumer ringgit2

MuMMy 2 Haqq said...

kasut nak tinggi tu..mau tegeliat gi jalan2 raya umah org..huhu

purple_lav said...

biasa lah kak. perasan cantik sgt waktu tu
skrg ni cari kasut paling rendah klu rasa nk jln jauh...wat penat kaki jer

armouris said...

info tentang kasut tumit tinggi kat sini - Keburukan Kasut Tumit Tinggi