? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, December 14, 2009

aleesya 1 bulan hari ni

hari ni genap 1 bulan umur aleesya
dh bnyk perkembangan dia
antaranya berat badannya
huuhuh
sudah terasa lenguh klu pangku dia lama2
pastu kalau aku cakap ngn dia, terus dia senyum2
owh so sweet....

selain itu
aleesya kena g klinik utk ambik pelalian hepatitis B II
aku hepi sbb aku bleh kuar umah dgn berhias cantik
cantik sgt le .....klu takat pakai lipstik huhuhuhu
dh lama oooo tak pakai gincu

cian gak tgk aleesya kena cucuk
tapi nasib baik dia budak yg baik lagi bersopan santun, kejap je dia nangis
lepas dodaikan dia terus tertidur balik

ni result dr klinik tadi
berat aleesya dh 4.5kg
wahhhhh ini sudah bagus
semoga dia terus membesar dgn sihat n menjadi anak yg solehah

berat maknye plak
nak tahu????
jeng...jeng
50kg
waaaaaa...rasa nk nangis jer depan penimbang tu
dh lama aku tak berat...eh ringan mcm ni
last sekali aku ringan mcm ni masa aku ngah study kt UUM
pastu terus jadi berat mcm guni beras gitu
kira aku hilang dalam 10kg gak le lepas bersalin
sbb sblm bersalin berat aku 64kg
harap2 berkekalan le berat gini
laki aku plak ckp....dia nk tgk tahan bape lama berat gini
aku akan buktikan wahai suamikuuu....aku buktikan (sambil tangan letak kt dada tanda semangat yg menggila....hahahaha)

ok lor
aku tak sabar dh nk balik bangi ni
nk peluk2 laki aku
hahaha motip????

8 love purple:

SiTi said...

SALaM pErKeNaLaN...

wAh..BerAt SkRg lAgI kUrAnG dArI sBlUM pEkNeN..nI dAh bGus.. ApA RaHsI... MeH LaA KOnGSI

ryani said...

wahh tahniah2....hilang 14kg tu..bleh jadik duta slim world..hahahha..motip nak bangi bangi awal2? hehhehe...tgu 100 hari dlu mek weh...

♫♪ Shahida ♫♪ said...

alahai dh besar..jap jekkk

♫♪ Shahida ♫♪ said...

alahai dh besar..jap jekkk

purple_lav said...

hai siti..a'ah kira turun bnyk gak le..x th le mcm mn leh turun bnyk gini. nk kata dlm pantang x makan sgt mmg tipulah hehehee...mgkn sbb berat bb ngn air jer sblm ni...

purple_lav said...

kak yan:huhuhu..klu org slim world tahu ni maunyer terus amik jadi duta + bg produk2 dorang...mst erra pazira pun jeles ngn ai...hehehe..itulah motip dia kak yan...nk peluk2..tp bab teeettttt tak berani lg lor..maunyer tertetas blk hahahahaha

purple_lav said...

ida: gitula....pasni dh bleh jalan, pastu masuk sekolah, pastu msk u, pastu ada bf, pastu kawen....huhuhuhu sedey le plak...

cik_ah82 said...

kami rasa kan, org yg pas bersalin mmg senang la berat turun..berat kami lagi ringan sbelum pegnen lagi..ka kita penat jaga anak ek?hehe..
p/s: berat aleesya masa sebulan sama la ngan adib..hehe