? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, December 31, 2009

hari yg giler mencabar buat aku n incik somi

semalam aku, incik somi dan aleesya pegi jusco cheras selatan

huhuhuhu jalan sesaja aku nih

balas dendam woo

kalau yg lepas2 aleesya baik punya tido
dia takkan bangun melainkan dh balik umah
tp semalam
ya rabbi......

memula tu memang dia tido nyenyak
tp bila nk beli stroller n car seat
dia dh start pejam celik pejam celik
aku dodoikan pun tak jalan

last aku kuar kan dia dr sling
tetiba lak dia kuarkan suara dia yg merdu itewww

aku dh hilang minat nk memilih stroller n car seat
aku serah bulat2 kt en somi
kami gilir2 dukung aleesya
tapi aleesya mmg suka duk dlm dukung ayah dia lg
masalahnya aku yg mula serabut
nk suh aku settlekan beli itu ini pada saat tu mmg tak jalan langsung ar

aleesya makin kuat melalak
promoter tu lak lama bebenor g amik barang tu dlm stor ni
skit jer lagi aku rasa nk cabut sumer tudung, baju, suar aku
kang telanjang kt shopping compleks le aku ni

last2 aku mintak ijin ngn hubby
p duduk kt toilet nk bagi nenen kat aleesya (kt situ tak de lak bilik tuk bf)
jadi dia settle sorang2 le
sepanjang2 jln nk ke toilet tu sumer org pandang aku
sbbnye aleesya syok giler nyanyi lagu irama malaysia
laju2 aku jalan menuju destinasi

selak2 baju
tetiba rasa nk pok..pok...pok jer kepala sendiri
yg vudus sgt aku ni nape lah
pada hari tersebut aku pakai bra yg ada dawai
hush giler susah nk bg nenen kt aleesya
sore dia makin kuat nih
dlm hati...blk umah pasni aku nk campak sumer bra yg ada dawai dlm laci
hish....hish...

dlm rasa nk hantuk kepala kt dinding tu
berjaya gak aku sumbat nenen kt aleesya
dodoikan dia baik2
last sekali dia tido
baru aku rasa nk bernapas
elok je pastu hubby call ckp sumer dh settle

dlm kete aku rasa letih sgt2
rasa kaki dh gigil2
ni baru anak sorang
klu ramai...sorang pegang kaki, sorang duk melalak kt lantai nk menan, sorang ilang ntah ke mana...(wah, ramainya anak aku)
lagi naya....
hubby pun cam surrender
dia kata tunggu aleesya dh besar cikit baru dia berani nk bawak kuar g jenjalan
*skrg pun aku rasa mcm penat lagi
ngalahkan p menoreh

6 love purple:

SiTi said...

BiAsA lAa Tu..Tu Org KaTa kLO Da BeRaNaK KECIk NI pAyAh DaH kAkI nAk meLaNgkAH....kENa tgGu DiA BeSaR sIkIt BaRu BeRNaFaS sIkiT....

♥.:Shahida:.♥ said...

hehhehe..lama2 dh biasa ok le..e

myle@my said...

huhuu...
caiyok..caiyok my fwens...
mmg mencabar jadik ibu neh..
serem mak...
hehehe...
jaa..
aleesya sebijik cam muke otek...
ank puan ikut muke bapak...
kate org2 tua...
jodoh kekal...
amin..hendakNYA..

purple_lav said...

siti: a'ah memang la. x der maknanya nk jalan senang lenang cam berdua dulu.tak pe, pikir +ve hehehehe

ida:tu lah.kira wat iktibar le ni.lenkali jgn gelenya nk bawak budak kecik p soping hehehe

amy:tp mie, ni part yg tak best,sbnrnya best jadi ibu ni.lg klu anak kita dh pandai wat mcm2.erm, ramai hok royat aleesya ikut muka pidi.bagus2.jgn ikut muka org lain udah, kang lain plak citer kukuikui

cik_ah82 said...

kami suggest kat ampa beli la nursing cover @ poncho ka..kami senang ja kalo menghadapi masalah g2..dlm kedai tu jugak kami netek kan adib..sarung ja pastu trus netek..senang..hehehe

purple_lav said...

cik ah: mmg nk beli nursing cove. hari tu tny kt ANAKKU, hbs stok plak.kena tunggu thn depan. ampa th add mana2 nk try beli cara online plak le.