? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, February 22, 2010

aku letih......

series....mmg aku letih sgt skrg ni
terkejar ke sana ke mari
nk memikirkan orang-orang yang aku sayang berada di dalam keadaan selamat dan sihat
lutut pun aku rasa mcm nak tercabut ni
klu ada pomen yg bleh ketatkan lutut ni aku org pertama yg hulur kaki kat dia

kesahnya...
hari jumaat lepas
incik somi baru blk dari Penang
balik-balik je terus demam
terus pergi ke klinik
igtkan demam biasa...tapi tak kebah2
masuk kali ketiga pergi klinik n cek darah
baru detect kena demam denggi
bermulalah kisah seorang macik yg kelam kabut n keletihan



fidi akhirnya kena admit
jadi aku ngn aleesya pun ikut serta
aleesya ada ngn aku atas beberapa sebab yg tidak dpt dielakkan...
sampai sekarang rasa sedih pikir nasib aleesya


ini abang fidi yg berada nun jauh di terengganu
sanggup datang melawat adik dia yang sakit
3 org lagi adik dia pun dtg gak
aku igtkan nk suh adik dia teman fidi kt spital
sementara tu aku balik tido kt umah
sbbnya aku kesiankan aleesya
sekali pacik tu tetiba jadi manja....nk suh aku gak yg temankan...


jadi aleesya duk sekali lah dlm spital tu
memandangkan katil hnya satu
jadi aku bentang sleeping bag utk aleesya guling2 n tido
dia plak terus mengasah skill meniarapnya
sampaikan satu kali tu aku pergi ke toilet jap je
tgk2 dia dh uh..uh..uh sakit dada duk meniarap


inilah tempat tido kami
sian aleesya lagi sekali sbb kena tido kt bawah
tapi heran...budak kecik tu siap sengih2 lagi
mcm syok jer duk spital


tapi kadangkala dia naik gak tido ngn ayah dia kat katil
masa ni aku rasa sedih sgt..sgt...


sesungguhnya kesihatan, keceriaan, kegembiraan suami merupakan nombor SATU dalam hidup aku
bila dia ditimpa musibah gini
aku rasa tidak mampu untuk tanggung seorang diri
semoga abang cepat sembuh.....

6 love purple:

mieoney said...

semoga fidi cepat sembuh...musim lah skrg nie denggi ek..sbb opismate mimie ponx warded sbb denggi...

aleesya tu suka sbb dia dpt tido kat environment baru..huhu

purple_lav said...

erm..itulah denggi tgh naik skrg ni..aleesya tgk muka ayah dia pun sengih tak igt.cuma ayah dia jer tak larat nk senyum heheheh

shahida® said...

moga cpt sembuh..alesya senyum jek..suka dok spital eh..bkn pe..dia terkenang tempat dilahirkan dulu..ee

purple_lav said...

mgkn kot..mesti dia pasan eh..eh..mcm kenal le tmpt ni dl..tapi kat mana eh?

anajai said...

syukur la aleeysa x meragam kt spital.ape aku dk risaunya kot bdk2 meragam je.ape2 alhamdulilah semuanya slmt.tp tu la dlm sibuk2 sempat lg posing tu hehe

purple_lav said...

na: kamera kt tgn sokmo..heheheh