? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, February 5, 2010

ketawa pertama aleesya

hurm..setiap org mesti nk rakam setiap detik pertama kan
memandangkan aku sorang blogger tegar
(chait mcm lah tegar sgt pun)
jadi setiap perkembangan aleesya aku akan tulis dlm blog

Kejadian ni berlaku masa pagi tadi
Pagi tadi merupakan hari yg huru hara
Sbbnye aku bangun lambat hikhihkhik

Semalam kan aku igt nk wat2 lupa masak air utk mandi aleesya kan
Hah hambik ko
Pagi ni mmg tak sempat lagsung nk masak air dl
Betul2 mandi air sejuk budak tu
Eek..eek.. jer time mandi tu
Sejuk eh sayang?
I’m sorry huhuhuhuhu

Dlm duk pung pang pung pang mandikan aleesya
Incik somi pun balik dr keje
Fuh...selamat macik (sambil berlakon lap2 peluh kt dahi)
Kira dia bleh ar handle aleesya sementara aku mandikan

Dh siap mandi
Tetiba aku dgr cam riuh rendah jer dlm bilik
Eh...eh..ramai ke org dlm umah aku ni
Ghupe-ghupenye aleesya dh mengekek-ngekek ketawa ngn ayah dia
Owhhh...mama ...owh papa....
So sweet anak aku dh pandai gelak
Rasa nk g bukak pintu pastu jerit2
Woit...woit...org kg sekalian alam
Anak aku dh pandai gelak laaaaaaa

Apa ntah yg ayah dia buat sampai gelak gitu sekali aleesya
Aku sempat dgr 2 rangkap jer(agak2 lah)
Dia gelak
Pastu terus sengih2 jer
Lorrr..incik somi ckp tadi lagi lama
Uhuhuhuhu

Tak pe aleesya
Sok ibu akan standby kamera jer
Sentiasa kt tangan k
Nnt bleh rekod heheheheh

3 love purple:

shahida® said...

eee..sweetnya..mesti comei jek

purple_lav said...
This comment has been removed by the author.
purple_lav said...

comey sgt...sgt...