? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, February 7, 2010

iskh...iskh...bila budak ni start pandai pusing-pusing

pagi tadi aleesya kan dh kira cam tahu next step proses meniarap
jadi dia mcm eksaited lebih plak
asal letak je
terus berpusing-pusing badan dia
tapi tak berjaya plak nk meniarap mcm pagi tadi

mula-mula tu
dia mengiring-ngiring jer

sambil dok syok isap tangan dia...
pusing punye pusing....
last-last aku tgk dia dah...........



lari dari tilam daa...
iskh budak ni
kena perhati lebih dh ni
tak leh sgt letak atas katil
maunye tergolek

10 love purple:

cik_ah82 said...

gud gurl aleesya..
ni stok cepat cam adib ni..
ntah2 kang2 tumbuh gigi cam adib..hehehe..

hajarus said...

amboi la bulatnye muka aleesya... geramnyer hajar tengok...

purple_lav said...

cik ah:tu lah terkejut baca adib dh tumbuh gigi.cepat kan?tp skrg pun aleesya klu nenen dia start gigit2..sakit wooo....

hajar: tu lah bkn setakat muka jer bulat...sumer lah rasanya hehehe

cik_ah82 said...

hehe..skang ni kemain je dia nenen men lepas gitu je..huhu..

purple_lav said...

sarah: main lepas smbil gigit ke?huhuhu dh terasa ngeri ni...

cik_ah82 said...

hahaha..bayangkan la..nnti ampa lak..tp tatau la plak kalo gurl ni manja2 gitu..hehe

purple_lav said...

harap dia lepas manja2 le..klu tak maunye meraung sorang2 macik ni...

mieoney said...

bestnye alesya dh bleh meniarap..seronok kan tgk perkembangan anak2..huhu

eman bleh apa, bleh tonggekkan bontot jer..huhu

ikiqzana said...

alala.. comel la anak fiza... geram rasa nyer.. bila la sara nk dpt adik ni..

purple_lav said...

mimie: skit lagi eman nk bleh niarap tu.aleesya dulu pun gitu gak..tonggek2 montot uhuhu geram tgk..

kak zana: adik utk sara?jeng..jeng...akak kena berusaha lebih keras. hehehehe