? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, January 17, 2013

Holiday di Mahkota Hotel, Melaka : Part 2

oleh kerana gambau (amik mood melaka skit. gedik-gedik nk guna loghat melaka) terlampau banyak, jadi marilah kita membuat entry holiday ini ber'part-part'. 

lps check in, baru tau apartment kitaorang nun jauh di belakang. semput hidung incik fidi nak bawak masuk balik beg purple kesayangan dalam kete. nk buat mcm mana, igtkan satu bangunan je. rupernya bnyk. terpaksalah kitaorang pun naik kete sekali lagi menuju ke apartment.

kitaorang amik apartment dua bilik. amat sesuailah sebab pegi ngn adik incik fidi kan. takut dia termalu plak tengok kitaorang beramah mesra laki bini. opss, gangnam style! 

masuk je dalam bilik, dua beradik ni dh melenjan atas katil. yang adik tu muka berkerut seribu sebab dia dh nk tido sesangat laa tuh. adik aqeel tu memang pesen mcm tu, nk tido pun kemain susah. adik....kalau nak tido, pejam je mata. settle. jangan nak menangis sangat laa eh.

oh katil queen ni kelihatan amat kecil. dah laa nk sumbat empat umat. ko bayangkanlah pengorbanan seorang ibu dalam keadaan begini. biasa ibu yang akan direject duduk di mana-mana sahaja.

 ok feeling2 nk honeymoon. tapi apekejadahnya bawak anak2 kan. hahahaha member2 facebook pakat duk ckp honeymoon bagai. no no no. ank2 dh jadi divider kt tengah2 katil. pastu ahcane....

 Aleesya no no no.adik tengah tido tu. dia ni memang suka lompat atas katil. aku pun tak paham ape yang best sgt. lps kena jerit baru dia berenti. nk suh ibu kami jerit sokmo ko? huh.

kolam renang yang menjadi igauan Aleesya. bila dia tengok ni kan, kemain hepi laa. asik duk sebut berenang sokmo. itu belum lagi part yang susah nak naik bila dh kena selam. ok itu kita citer lepas ni.

 auwwww gedik tak amik gambar gini? ini adalah trick supaya kelihatan kurus. hahahahah....ok nampak tak kekurusan itu? puiiii.

 sebelum bilik bersepah, moh laa kita bergambar.

 ok yang ni bilik lagi satu. ada dua single bed. ok laa kot. mak teh tido sensorang. igt nak reject anak2 suh tido ngn makteh, tapi tak sampai hati plak hahahahaha.

 incik fidi yang poyos.

 adik aqeel yang demok. sayang tau, baju ni baru pakai dua kali. nampak gayanya dh kena masuk kotak. memang dh tak muat. baju asik tersingkap naik atas je. terus nampak pushat yang seksi itu.

 adik oooo adik...

 yang kakak plak, skirt ntah hilang ke mana. dia sendiri yang bukak. tinggal panties je. lepas tu peghak duk main suis lampu je. ye lah, klu kt umah semua suis tinggi atas langit je, kt hotel rendah2. apa lagi....kekampungan laa dia.

 lps dh settle bergambar, semua amik port atas katil. abis aku duk mana? yg kosong hny atas kerusi tu je. kesian tau.....ayah dh selamat naik ke bulan bintang. Aleesya plak amik mood nk tido, layan Hello Kitty dalam youtube. adik Aqeel plak, golek golek kepala kiri kanan pastu kiri lagi amik mood nk tido.

 lps tu garuk2 kepala. ada kutu eh?

 budak demok yang masih amik mood. apesal susah sgt nk tido nih.

 akhirnya semua terlelap. aku mmg tak tido. kejap2 tengok tv, kejap2 main game. lps tu terus kejut incik fidi bangun. cari makan laa plak. perut berkeriok ni. lps tu nk mandi manda plak.

nnt kita citer pasal dalam kolam eh....

2 love purple:

NURUL JAMIAN said...

seronok kan holiday

purple_lav said...

sonok sgt weeeeee....