? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, June 24, 2009

cerita pasal baby

Hai kawam-kawam (sambil cekak ketiak, guna stail yus raja lawak) hehehe
Dh lama kan aku tak update blog
Sbbnye aku pegi holiday baru2 ni
Ke bandung

Ops, tapi bukan entry ni nk cerita pasal bandung
Ni cerita pasal baby k
Sekarang aku dh 5 bulan
Dah rasa baby gerak2…
Perut pun dh Nampak
Nak bangun pun susah
Nak baring pun takleh zappp gitu jer, kena slow2

Sebelum pegi bandung hari tu
Aku ngn hubby p tengok citer terminator
Hubby le dh lama dia dok mintak ijin nak tgk citer tu
Padahal aku pun terhegeh2 gak nk tgk
Hehehehe

Start jer citer
Aku dh rasa baby gerak
Ok lah kan
Masuk pertengahan citer
Baby masih gerak lagi
Dh nk habis citer pun dia gerak lagi
Mugnkin keadaan bising sgt, dia pun tak leh tido
Sampai sakit2 dh perut aku
Dia pun nk jadi terminator gak kot
Hehehe
Pasni tobat aku tak nak masuk panggung lagi spcly tgk citer yg dum dam dum dam ni
Sian baby

Pastu semalam check up aku utk 5 bln
Hehehe tak sabar nk tgk dia
Actly pegi ngn hubby
Tapi tetiba ada hal dia terpaksa tinggalkan aku sorang2 kt klinik
Klu sempat dia dtg sblm aku masuk bilik
Tapi nan adooooo
Hubby dtg blk masa aku dh kuar blk
Tak pe bang, nnt bulan dpn ye kita tgk baby

Masa scan aku dh tak sabar2 nk tny gender baby
Hehehehe
Suspen mak…
Tak sabar nk beli baju baby
Check punya check
Doc pun tunjuk le tang tu
Nmpknya ada satu jer garisan lurus
Jeng…jeng….
Korang teka lah sendri
kihkihkihkih

5 love purple:

Shahida said...

waaaaa..bb boy ke..huhuu

purple_lav said...

kena wait n see...hehehe.

myle@my said...

waaaaaa...
mao teka...mao teka...
mesti baby G*** ni...
kannn...kannn..
;D

ryani said...

boy nih..huhuhu

purple_lav said...

sbnrnya cheq pun tak tahu...hahahah...kena tunggu bulan dpn utk confirmkan lagi...tp harap2 lah gegurl..apa2 pun semoga semu sihat n selamat...