? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, June 12, 2009

holiday ngn keluarga mentua

lepas blk kg hari tu
aku ngn hubby angkut sekali keluarga dia
jarang-jarang sekali bawak dorang jalan2 kt KL kan
sonok dorang....

hubby ngn abang dia planning suh dorang bermalam kt Port Dickson
kitaorg sewa apartment kat sana
kat Glory Beach Resort
best sgt tmpt dia
sajer jer nk bagi merasa duk kt apartment
hikhikhikhik

x larat le nk citer satu2
takpe korang layan gmbr ye.....

sebelum check in
sempat gak kitaorg p Teluk Kemang
ya rabbi
ramainya manusia kat sana
kan tgh cuti sekolah
kitaorg tak mandi pun
just lepaks2.....amik2 gmbr


hubby ngah prektis dukung baby
nmpknya menunjukkan kecemerlangan yang sungguh baik
baby ni anak sedara dia, anak abang dia
balqish....nama penuh aku tak igt...hehehe


ha, ini pula dh sampai glory beach resort
sampai2 je....masing2 check bilik
ada 3 bilik sumer
1 master bedroom, 1 bilik sedang2 saje n 1 lagi bilik ala2 bilik bibik
master bedroom kitaorg decide bagi kat mak n ayah mentua + adik badik dia yang lain
bilik kedua, abang sulung yang amik
bilik bibik.....haruslah aku ngn hubby yg amik huhuhuhu
tak der aircond ok....kipas sajork
tapi aku berkorban....demi keselesaan keluarga
tp yg best.....bilik tu ada 1 je katil single
jadi malam tu romantik sikit ar....himpit2 je tido...opsss...


ni plak kalau tak kenal kena sekeh le
hehehe
ni ler mak yong yang selekeh
sajer jer petang tu amik angin pantai
best jalan2....
hubby plak nk bawak adik2 dia mandi swimming pool
aku ngikut je


ni aku ngn adik2 pompuan hubby
masa ni kitaorg tgh tgk dorang debussshhhhhh dlm swimmingg pool
sonok eik dorang
nk gak aku terjun
tp sabar....sabar....


ha.....hari kedua plak
kitaorg naik genting plak
naik ngn kete sampai atas ok
tak penah2 aku naik ngn kete sbb sblm ni naik cable car je
ngeri siot jalan dia
tobat tak mo naik kete p genting lagi
see....ramai kan...
tp happening....
sumer ada...
carilah mana satu aku


mcm biasa le aku
jalan sikit2 dh mengah
asik cari tmpt nk duduk je
tak larat woohhh
muka pun dh sememeh giler

last picca
tadaaaaa....keluarga bahagia
hahaha
baby tu pinjam sajork
tp dh mintak ijin dari mak dia
tp hubby ni rajin noo nk dukung baby balqish
asik ngn dia je
bila aku pegang, mulalah dia nak gak...
tak pe2 nnt anak dia kuar aku nk suruh dia je yg pegang....hahahahha
ok sekian saje utk hari ni






3 love purple:

Shahida said...

hai fiza.....dh baper bln eh

purple_lav said...

masuk 5...ida....hepi anniversary...

mamadanish78 said...

seronok gak sbnarnya kalau sesekali holiday ngan family mertua ni...sebab mamaD pun baru je pas holiday ngan family mertua....best...happy jek..