? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, June 12, 2009

satey haji samuri

semalam lepas hntr adik-adik hubby naik bas
aku ckp ngn hubby nk makan satey
sbbnye hari tu aku tak sempat nk makan
jadi kenalah bayar hutang kan...

trs hubby bawak aku ke satey haji samuri
aku order 15 cucuk jer...
klu dl kitaorg mst order 20 cucuk
(bapak banyak kitaorg makan)
tp skrg aku dh tau...mst aku tak mkn bnyk punye
15 cucuk tu kira cukup le kot

hubby order air kelapa
tp dia tak bagi aku minum pun...
katanya tak elok utk pompuan ngandung
napeee?????
aku laks seperti biasa order 2 air
teh ais n laici


nikmatnye dpt makan satey ni
puas hati aku


ni laks hubby tgh korek kelapa
bersungguh2 tau
tgk le mulut dia tu
smpi herot2
heheheh
aku gelak guling2 tgk gmbr ni
hahahahahhah

tp sori le kualiti gmbr hampes sikit
hp aku ni klu malam jer mula lah wt hal
ape2 pun aku enjoy makan satey smlm

abg, next time belanja durian plak eik?
hah, durian?????

2 love purple:

Shahida said...

air kelapa kalo dkt2 nk bersalin baik utk baby......sure dia berjoget dlm perot mami dia tuhh..eee

purple_lav said...

ooo ye ke?klu awal2 gini elok ke minum? rasa teringin sgt nk minum sbb air tu sejuk..dpt lalu kt tekak ni rasa nyaman je