? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, July 15, 2011

air mata macam air paip

kredit gambar : abe yae kito

hari tu kan aku cerita tanpa ada gambar kan. macam tak syok je kan. baek lah.....ini adalah gambar masa aku menangis macam ratu air mata hari tu. kalau bleh tak nak nangis sbb nnt malu kat kengkawan. tapi air mata degil jugak. tetap nak keluar jugak.

ok kalau nak keluar, keluar banyak-banyak oke.

gigih melayan kanak-kanak istimewa ini. masa ni dah banyak kali tersasul panggil diri sendiri IBU. hidung masa ni macam pakai hidung pelesu badut. merah menyala.

air mata air hingus air mulut masing-masing tengah laju keluar. haiza plak tengah nyanyi lagu sedih masa ni. lagi laa tak leh handle air mata tu.

aku tak bleh tengok laa...itu baru dorang makan, blum lagi part-part kehidupan lain.cuba korang makan sambil pejam mata. rasa sedap ke tak makanan tu? tapi ini bukan soal sedap tak sedap, tapi soal mampu ke menghadapi situasi yang sukar macam ni...

baru aku tahu hati aku serapuh biskut tawar.......

2 love purple:

Shu Shinju said...

touching sgt tgk... sedih kan... sian diorang...:(

purple_lav said...

berada di tempat kejadian lagi sangat touching....