? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, July 26, 2011

YESS...CONFIRM!

ya, akhirnya confirm jua!

jeng jeng jeng.. apa yang confirm tu? hahahaha. saje nak kasik saspen.

warna tema untuk hari raya ni lah...akhirnya lepas penat kepala otak duk memikir, akhirnya warna ***** menjadi pilihan hati. saje jugak kasi rahsia baru seprise kan....

bukan apa sebelum ni susah sangat nak cari baju puan kecik kita tu. ada kain yang tak serap peluh, kesian plak kan kat dia. ada plak corak tak cantik. tapi tadi jenjalan kt PKNS ternampak baju kurung tu, comel....terus beli. SMS kat incik fidi terus cakap konfem warna tu...

pacik tu tak pe dia tak kisah. mcm tahun lepas jugak. aku ngn aleesya dah ada baju raya, baru cari baju dia. hehehehe. baju dia senang nak cari. baju pompuan ni leceh laa skit.

kalau orang, nak sedondon senang je, beli kain sekayu memang konfirm sedondon di pagi raya. tapi aku bukan spesies tu. aku ni spesies malas nak gaduh ngn tukang jahit, tanya bila baju nak siap. takkan nak tunggu baju siap semata-mata baru boleh kampung. no no no....

bagi aku beli je yang readymade. agak2 kaler nak sama dh kira oke. tak payah nak sedondon sangat lah ( ayat jeles hahahahahah)

6 love purple:

mieoney said...

fiza tempah baju kat kedai yg dekat manjaku tu...cepat sbln dh siap..jahit ponx cantik...tp klu nak pki raya nie tak smpat lah dh nak tempah..huhu klu raya thn depan boley lah tempah...mimie dh tempah 4 psg dh kat situ...so far oke jer...
bkn apa klu mimie selesa pki bju tempah sbb saiz kita..klu beli yg siap tu kang terpendek lah lengan terlabuh bju...tp selalu ketat tang tet*** sbb tu ler tak suka beli bju siap...huhu

purple_lav said...

eh ada kedai jahit ke sebelah mnjaku tu? nape tak perasan? mujur sekarang ok lagi dgn baju readymade ni. memang terkadang tu ketat tang tet** jugak hahaha...

Intan & The Boys said...

kitorang anak beranak selai baju pon tak de lagi. aritu kita dah beli sepasang, tapi pulangkan balek sebab kain dia tak bermutu. huhuhu.

so...this weekend nak shopping raya. nak join tak fiza?

mummy_iman said...

huh.. saspen.. aku tgk tajuk ingat ke confirm aleesya blh adik lagi 8 bln.. :)

purple_lav said...

cik intan: lebih baik pulangkan daripada sengsara bila pakai kan...

gulp, this weekend ke?incik fidi tak tau balik bila. kalau tak tersa nak join sekali hihihih

purple_lav said...

mummy anis:itu lah tujuan sebenar aku create tajuk tu hahahaha

amacam rasa naling dop? hahahahha

mu pandai2 jah teka aku ngandung sebule kan?hahahahahaha