? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, November 29, 2011

hoho balik kg

hohoho lagi

walaupun balik raya haji itu lagi tetapi tetap jugak nak menempek gambar dan citer-citer basi. maklumlah tak sempat nak buat hari tu. kita buat hari ni. adaakukesah

balik raya haji hari tu tak der mood nak bergambar segala bagai. baju raya pun aku tak pakai ye. lepas mandi terus sarung kain batik ngn tshirt je. sampai mak aku cakap, eh anok mok sore ni mace tak rayo...

series memang tak de mood langsung bercantik-cantik. apatah lagi mekap kan. memang tak der secalit gincu pun.gituu...

tapi untuk anak dan suami aku dh ready baju utk dorang.mana bleh abaikan tanggungjawab utk dorang kan.dorang mesti cantik walaupun dorang terpaksa menatap wajah pucat lesi aku dlm persalinan kain batik hahahahha. nasiblah!

 incik fidi keseriusan masa bawak kete. aku tak suka dia serius2 tu pasal aku sll kacau dia masa bawak kereta hahahah


oh ye ptg tadi masa balik keje, berbulu je bijik mata aku bila kereta depan aku buat aksi 18sx dlm kete.mampus..kalau nak bercium pun agak2 laa kot. dgn jalan jem takkan ko tak perasan org memandang ko kiri kanan depan belakang. lepas tu plak lain laaa kalau kereta ko bertinted yg maha gelap, memang kalau ko buat aksi terlampau org takkan nampak, lantak korang lah.


masalahnya kereta yg masih suci dari sebarang tinted.ibarat pakai kain jarang lah. memang telus mulus je aku tgk...


ni mesti budak2 baru nak naik tak pun budak baru2 kapel.jadi merenyam dia lain macam skit. kepada mereka yg berkenanaan, jangan nak buat perkara terkutuk dlm kereta. kalau orang tak nampak sekalipun, Allah Maha Mengetahui.


 oh gambar ni aku kelihatan sungguh macam kuih apam. apam yang baru masak dan masih berasap. hahahahha


sekarang dh berusaha kuruskan badan. alhamdulillah nampak perubahan skit. nnt aku tunjukkan eh gambar terbaru aku. hahahahha walaupun hanya kurus sedikit dari yg atas ni aku tetap nak berbangga sbb badan aku ni bukan mudah nak turun.


bila dh turun ni satu nikmat yang luar biasa sangat.


gambar nak balik umah mak mertua. ginilah kalau dh balik kampung. duk asik ulang alik atas jalan raya je. sib baik umah aku ngn incik fidi dekat. nak tido dlm kereta memang tak sempat lah.baru je sembang dua topik, eh dah nak sampai.


tapi smpi sekarang aku masih tak igt lagi nama kg yang nak menghala umah incik fidi walaupun dh 4 thn kawen.


Jeli, Berdang, ???????????(bunyi cengkerik).....LUBOK BUNGOR!! itu je yg aku igt hahahah..sbbnye terlalu banyak nama kampung yg perlu igt.


5 love purple:

mimie said...

kena share nie gbr kurus...lepas tu share sekali yer tips nak kurus..huhu mimie ponx dah jadi kuih apam sekrg...takut nak timbang sbb takut tak bley terima kenyataan..

purple_lav said...

mimie ku dh pamerkan gambar kurus tu. tapi tak de lah kurus sgt pun. cuma ok lah skit. tak de lah kuih apam sgt.

ko jadi kuih apam jugak ke? tak percaya lah...

mimie said...

percayalah wei sbb tu aku dah lama tak buh gbr diri sdri dalam blog...serius seday tgk diri sdri...sob2

purple_lav said...

klu ko kuih apam pun, tak de lah seteruk aku. huhuhu

tu pasal aku tak percaya ko tlh mok mok. hihihi. tp naper aku rasa ko lama dh x update pasal eeman eh?

Anonymous said...

Very great post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I
have really loved browsing your blog posts. After all I'll
be subscribing in your rss feed and I hope you write once more very soon!

My page ... medical negligence solicitors