? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, December 1, 2011

banyak lagi nak kena hilangkan nih!

sape yg tak tertekan bila orang asik ckp kita gemuk, kita gemuk....

aku kdg2 stress jugak tapi biasalah aku tak mahu muka aku berkedut memikior kan perkara mcm ni, jadi aku cuma senyum je memanjang. mana tau dpt jadi awet muda plak hehehe

tapi semenjak aku mencuba 1 produk ni, alhmdlh...ada laaa penurunan. wlpun tak banyak tapi bersyukur sgt2.

terima kasih pada produk itu!

muahahahahahah ( mcm mengong kan gelak mcm ni)

oh saya suka kerja saya. hari tu pegi asgmnt ni terjumpa plak ngn kawan lama. kak shikin ni dl penah keje 1 opis ngn aku. kira kitaorg rapat jugak laaa sbb ape sll jugak aku hasut dia jadi duta alamanda hehehe

bila pegi asgmnt dumex ni terjumpa ngn dia adalah satu perkara yang ajaib. gitu hahahah

plak tu terjumpa plak abang nara (Beautiful Nara) ngn wife dia. nampaknya wife dia dh sarat tu. tak sangka plak ramai plak blogger yg attend event ni. ada muka kenal, ada yang muka aku tak kenal.

gambar kt atas menunjukkan lemak aku telah hilang skit. muahahahahahaha (gelak sakai lagik)

eh saje plak nak tempek gambar ni. sori ye anne nak glemerkan anne plak.
dan dgn kak tora. aku cukup jeles ngn dia. lepas je beranak body macam anak dara. selim melim. ssh orang nk dpt macam kak tora dpt. sbb klu dh beranak kebanyakan for sure mesti larik skit potongan tu. mesti ada lemak terlebih skit. dan mesti kureng cantik.

trs angan2 nak jadi macam kak tora yang hanya berat 46 ke 47kg (kalau terlebih sorry ye kak tora). haih, kena banyak lagi nak kurangkan spy badan jadi macam kak tora.

5 love purple:

Hany said...

Fiza, Hany rasa awk x da lah gemok sgt kot kan... sedang2 elok ja.. tapi kalo nak try Premium Beautiful apa salah nye.. sbb Hany just berat 44kg & tinggi 156cm pon pakai Premium Beautiful gak... maberles.. sbb tak perlu berlapar & tak payah susah2 nak bersenam
kalo agak2 Fiza nak try boleh contact Hany 013 287 2304

purple_lav said...

sbnrnya dh ada PB. bila pakai tak de kesan ape2 pun huhuhu

Hany said...

kenapa x da kesan apa2? silap size ke sbb Fiza tak maintain pakai?

purple_lav said...

size dh btl sbb mmg ukur badan. mgkn sbb x maintain kot. sbb pakai masa pegi keje je, bila weekend mmg bg free.

Hany said...

Hany pon pakai time keja ja... kalo x keja sminggu.. seminggu gak la x pakai...
kalo nak berkesan mmg kena maintain pakai a.k.a displin kuat.. bkn displin apa pon.. just pakai 8jam sehari.. cukup la walaupon sekadar office hour. good luck Fiza