? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Saturday, December 17, 2011

Tak tahu nak gelak ke nak ape

Mmg tiap2 pagi nk g keje wajib dgr radio walaupun jarak umah ngn opis tak sampai 5 buah lagu pun hahaha.

Dulu2 aku suka dgr radio sinar fm sbb suka dgr pot pet pot pet krill,abg jem ngn kak engku.tapi mslhnya skrg, rasa diri ni tersgtlah muda.nk dgr lagu terkini ngn sensasi je.baiklah, kita beralih ke saluran radio lain.

Saluran radio ni memang aku suka sbb pilihan lagu dorang mmg kebabom. DJ radio tu pun best....tapi itu dulu lah. Dari 2 orang, ke 3 orang Dan kini 4.

Mslhnya aku skrg ni adalah aku tak tahu nak gelak ke nak kesian kan ke kt sorang DJ waktu pagi nih.kadang2 buat lawak, aku rasa tak berapa lawak pun...lagi lawak Amer raja lawak kot...

Bakat sorang DJ aku rasa tak terserlah dalam diri dia kot.sbb kadang2 dia selalu tersasul sebut perkataan.rasanya walau dah lepas waktu latihan, tapi dia perlu keje keras untuk sebut nama stesen radio Tu sendiri.rakan dia yg lain plak yg bnyk kena cover dia.

Sorry to say....aku tak suka dengar dia gelak. oPS!

Skrg aku rasa dia hanya sesuai menjadi seorang pelakon shj. Sbb klu dia berlakon, aku bleh gelak nak pecah perut. soolle...sollee..

Jangan marah ye....

5 love purple:

Mama Likha said...

erk.. mcm tahu je tuju ke sapa hiks

purple_lav said...

Mama likha:hehehe bnyk dh kot bagi klu dlm entry ni hehe.

Mek tok duk wat gapo tu?

cik_ah82 said...

erk..den dah xsuka dengar panas fm!hehe

purple_lav said...

cik ah: masih mendengarnya walaupun telinga terasa bingit huhuhu

sHutDoWN said...

hahhaaa sama la kita... sbb tu rela dengar celoteh2 sinar lg walaupun lagu2nya yang very2 old gitu... da xde dh lagu2 rock kapak... :((