? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, December 20, 2011

the walking dead season 3

mula-mula tengok iklan citer The Walking Dead ni, aku dh rasa macam best. walaupun sedar diri...aku adalah penakut lipas tapi tetap nak tengok jugak. xroomate masa kt UUM tau laaa macam mana aku punya penakut.

aku laaa beria-ia pinjam CD hantu, akulah tokey wayang yang mana pasang kt komputer aku dan aku lah yang duduk paling belakang time cite tengah tayang. time hantu dah hampir2 nak keluar korang dah tau kan macam mana effect dia, muzik tetiba kuat, suasana tetiba kelam....aku dh menyorok belakang bantal hahahah

tapi aku kuat bila aku rilek je bleh bangun sorang2 pegi tandas pada pukul 3 pagi. korang mampu bangun sorang2? dgn tandas kolej yang agak horror? tak kan??????sbb aku selalu kena teman xroomate aku. menyampahs. kadang2 aku buat2 tak dgr masa dia dtg kejut aku hahahahahhaha

masa tu aku tak beli lagi pakej yang ada HBO sumer tu. tetiba incik fidi ada kat umah hari tu, dia kata nak tengok cite2 mat saleh. masa tu hari ahad. korang tau kan apa yang ada dalam channel tv masa hari ahad? sumer hampeh. tekan2 sumer citer ntah hape-hape. tetiba je dia suh beli pakej HBO bagai tu.

terus deal dgn tokey besar, bil astro bulan depan dan sterusnya sila bayar ok/.SET!

 citer hantu ni tak de lah cinta hantu sangat pun. eceh. ala citer zombi. cuma part muka yang paling tak lalu nak tengok.

mula2 aku tengok 1 episod seasons 2. dalam kepala, ape ni....tak paham nak oiiiii....

aku biarkan dulu...tak lama lepas tu. dia ada tayang marathon season 1. wow, menarik, menarik. yang tak menarik dia start pkl 11 mlm hbs dlam 3 pagi gitu laaa. dah laaa mata aku ni stok pkl 12 terus terkatup. ok ok aku cuba bertahan. bukan aku shj, ngn budak2 kecik tu pun bertahan mata. tapi takat pkl 2 pagi dia dh selamat dibuai mimpi indah.

baru lah faham lepas hbs bermarathon dgn season 1. esoknya plak, ada plak marathon season 2. lagi laaa terkinja-kinja2 aku ni.
ni laa antara barisan pelakonnya. si Amy tu dh mati sbb kena tembak kt kepala oleh kakak sendiri. sape suh jadi zombi sgat huhuhu

aku paling suka watak Lori. dah laaa lemah lembut, kurus keremping plak...aku kan suka tengok pompuan kurus-kurus ni...tak sabar nak tengok citer ni yang bakal ditayangkan pada Mac 2012 ni.

ia bersempena dengan penukaran channel dari Star Movie ke FOX Movie. tak kisahlah nak tukar jadi ape asal ada citer kegemaran aku ni. haha

1 love purple:

fathiahRAIHANA said...

melekat jugakk tgok walking dead ni dgn adik2 -,-