? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, December 6, 2011

The Kardashians

fenomena sungguh keluarga Kardashians skrg ni. mcm2 hal timbul. kalau bukak Daily Mail memang tiap2 hari keluar citer family ni.

aku follow citer ni lama dh kot. masa tu tgk si Kim ni sememeh skit. eh penah ke Kim sememeh hehehe. ala, kalau korang perasan cer tengok gambar dia dl sampai skrg ni. memang ada beza skit.

aku suka tgk citer ni sbb boleh feeling2 duk LA hahaha. tak de lah seronok tengok kekecohan family ni. dulu adik dia dua org tu kecik lagi sekarang jangan main2 dah jadi model dh pun.


dalam family ni aku suka Kourtney kot. sbb dia sentiasa cool je aku tgk. cakap pun sebijik-sebijik. dan takkan aku tak nak cakap aku suka Kim. Kim pun aku suka jugak sbb ofkos dia cantik. aset terbaik ok. dan lagi satu aku suka sbb dia ni seorang yg teliti dan cermat.

ko tengok cara dia kemas umah dia macam mana plak kan. kagum giler kot.

yang lain so-so je.
Kim's Wedding yg ala2 fairytale tu. sayang jodoh tak lama. 72 hari je bertahan.

aku pun tak berapa suka ngn Kris ni. cakap ikut sedap mulut je. dah laa suka menyalak. ape ko ingt ko hanjing?

sian aku tgk Kim tu bila dia kena campak dlm air masa meraikan 20 thn perkahwinan mak dia. giler...dh laa campak ala2 buang sampah dlm laut, siap terkangkang2 lagi si Kim tu. lepas tu subang yang harga juta-juta bleh jatuh dalam air laut tu. perghhh.....klu aku pun nangis macam si Kim ni jugak.

paling nampak dorang tak de keserasian masa dorang tgh sibuk uruskan wedding dorang. ada je idea yang si Kim suka tapi Kris tak suka. asik gaduh je. bongok!

kakak kesayangan. walaupun masih tak berkahwin lagi ngn si Scott ni dan bakal melahirkan anak kedua dorang, tapi aku tak kisah. itu hal dorang. sebab aku suka personaliti si Kourtney ni. lemah lembut je. dan masih kagum giler dgn badan dia. lepas beranakkan Mason terus slim melim. tapi orang kaya tak yah nak kira sgt, tabur duit, masuk slimming centre terus kurus.

yang macam aku ni tak mampu noks nak masuk slimming centre tu, kang tembus plak beg duit aku.
apa yang aku suka bab Khloe ni sebab laki dia hensem. hahahahha.ntah laa nape mata aku tengok negro ni hensem giler. sape dah nama dia? Lamar Odom. hahahahahah

satu je tak leh terima sbb si Lamar ni teramat tinggi. jangan tinggi2 sgt. dh macam gergasi plak kan.

tgk...dh siap entry yang tak de isi. muahahahaha.

*tengah-tengah taip entry ni, incik Fidi call. katanya ada suprise! eh jap. hari jadi aku dh lama lepas, hari jadi dia je 24hb ni. jadi sape yang patut seprise sape ni????

4 love purple:

:: Mrs.Eady :: said...

suka suka suka entry nih!heeheheh sb izwa suka keluarga nie...:D

purple_lav said...

laa minat jugak ke? sama lah kita hehehe. tapi skrg duk tggu season baru tak de pun. rasanya dorang dh hentikan dh kot citer ni

cik_ah82 said...

aku pun suka gak weh tgk cite ni..tp selalu kena bebel ngan laki aku kalau aku tgk cite ni pastu anak2 xtido lg..dia cakap hish xelok tgk tetek2 org ni depan anak2..hahaha..bleh gitu?so aku akan tgk jgk wpun ulangan..huhu..eh, ya ka si kourt tu pegnen?tp dia mmg xnak kawen kan..apa la..aku suka si khloe sbb dia tu mmg lepas je..hehe

purple_lav said...

cik ah: sama laa ngn aku. aku memang tengok citer ni.tapi klu masa aku tgk, fidi pun ada sekali, dia join jugak.hahahahha

ha lah, rasanya dh masuk 4 bln kot...mmg tak kawen lagi, katanya tak mo komitmen.bleh gitu?

si khloe tu suka sgt mencarut kot