? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, July 24, 2009

check up 6 months

alhmdlh
smlm aku pergi check up
sumer selamat dan dalam keadaan yang elok2...
smlm aku wat detail scan
yg mana doc akan teliti satu persatu dalam badan baby
dalam otak...
dalam jantung...
buah pinggang
hempedu...
semuanya lah.....

apa yang paling aku suka tgk
KAKI
YA allah
rasa nk gigit2 jer kaki dia
comel
pastu cara dia silangkan kaki masa tu
rasa nk nangis pun ada....
huhuh tetiba emo plak

sumer doc teliti...
part muka plak
alhmdlh...sumer cukup sifat...syukur
erm, dagu runcing uolssssss....

hubby memandang dgn penuh khusyuk
tak terkata sepatah haram pun
sampai kuar bilik doc, aku tgk dia tersenyum2
rasanya inilah saat gembira kami
tak sabar nk menantikan kehadiran cahaya cinta kami

gender????
jeng..jeng....
kena tunggu bulan 11 ye....
tp yg pasti aku n hubby dh tau,sajer nk wat seprise kt korang

ada 1 citer nk kongsi ngn korang
smlm agak sejuk sbnrnya
tapi aku malas nk pakai selimut
dgn sedikit perut terdedah (hehehe..ter18sx jap)
tetiba aku rasa something kt perut aku
rupe2nye
dh terbonjol perut aku kt sebelah kanan
aku rasa montot baby kot
sakit gak le sbb dia menegang kan
sori ye baby....baby sejuk eh???
aku gosok2 jap, pastu selimut....baby dh turun balik
hehehehehehe

4 love purple:

||♥Shahida♥|| said...

xsbr nk tgk muka bb dia..huhu

purple_lav said...

ida : hehehe..sabar ye...

cik_ah82 said...

fiza, dh start beli brg2 baby ke?
nnti ada sale, kita serbu jom..:)

purple_lav said...

dh beli skit2..bleh aje...tp cik ah tu larat lagi ke? x pe nnt kita jalan pelan2 eik. nnt klu ada terdgr ada sale kt mane2, hello2 la ye.