? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, July 27, 2009

lalalalala~~~


cak...
inilah penampilan pertama dari ku sejak berbadan dua
hikhikhikhihki
terasa sungguh perasan bila bergambar gini
yelah sblm ni aku cam cover2 perut gitu bila bergambar
sekarang hamik ko...
aku dh tayang baby...huhuhu
time ni sblm p check up..
actly ada citer lagi masa check up tu
aku sedia mklum bahawa waktu check up adalah TERSANGAT LAMBAT
setakat 2 3 jam tu kira bese lah
dalam duk tunggu2 nama aku dipanggil
aku dh dgr nurse tu panggil
PUAN SHAFIZA...PUAN SHAFIZA
bnyk kali gak le
aku wat donno le sbb bkn name aku kan
rupe2 nye mmg dia panggil aku le
sbb last sekali dia pgl siap ngn binti
iskh...iskh...
ke nk suh aku ikat ngn banner kt kad aku tu
kasi besar2 ckit.
p/s: sila abaikan cermin yg agak kotor itu...dh lama aku tak bersihkan cermin tu
dh bnyk cap jari tuuuu

10 love purple:

♥Hernee Nazir♥ said...

ala..cute nye..

purple_lav said...

hernee : cute ke???hehehe. terperasan jap

||♥Shahida♥|| said...

comelnya ibu mengandung
rasa cam nk ngandung lak
kohkohkoh

purple_lav said...

ida : uhukuhukhuk..den tak kisah...hehehehe..ida, makin tomei le tgk haikal tuu..geram wehh

ryani said...

amboiii molatnyeee tummy dia..geram tgk!!

purple_lav said...

kak yan...welcome back!hehehe..kak yan marin baru fiza g umah jaa. igt nk g makan pengat doyan umah kak yan, walau tidak dijemput sekalipun..hehehe..tp sedar2 dh petang sgt plak...x sempat nk p.

eyza said...

COMEINYER PERUT DIER.... X LAMA LAGI DAH NAK JADI IBU YER... BILA LA GILIRAN EYZA NI.. SEMOGA SELAMAT SEMUANYA N DOAKAN EYZA YER SUPAYA IKUT JEJAK FIZA....

ryani said...

laa awat x habaq? kyan tunggu jgk jaa call kyan tp x call2 sbb dia ckp x cekak..dtg je la..ni jaa dah nak pindah lg ssh nak jupo...ish rugi..byk lebih pengat tu..last2 kyan tapau bg kat kwn2 mancing abg je...

purple_lav said...

itulah kak yan...tak der rezeki kot..tak pe lah

purple_lav said...

insyaAllah nnt ada rezeki eyza gak...amin...amin