? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, April 12, 2011

aku tadah pakai baldi skrg!

kan aleesya skrg asik muntah-muntah. aku pun tak tahu kenape dia lama sangat batuk + muntah-muntah ni. agak penat jugak laa klu nak bangun pkl 2 3 pagi heret aleesya pegi toilet. itu pun klu nasib baik dia tak muntah atas katil dl. kalau tak, jadi maid laa aku duk tukar cadar tengah-tengah malam.

yang kesiannya dia banyak nangis klu dah muntah-muntah tu, mungkin dia ingat aku marah dia kot. tak der lah sayang, ibu kesian kt aleesya....budak kecik kan, dorang mana reti nak cakap ape2.

semalam aku dah terpikir jalan penyelesaiannya. aku dah standby baldi siap2 kat tepi katil. agak2 aku dah dengar aleesya batuk-batuk tu, aku dah bangun kan dia dan suakan baldi. hehehe terasa diri sungguh bijak. jadi bila dia muntah tu, masuk dalam baldi jer lah, tak der lah melecak kat atas katil.

tapi aku plak yang pening sbbnya aku terus bangun dengan tiba-tiba. rasa macam darah tak sempat naik kat kepala.

incik fidi cepatlah balik!!!!

8 love purple:

PuteriKureKure said...

get well soon ye sayang. dia tak demam ke? just batuk and muntah eh? maybe tekak dia gatal sangat la kot ye.

purple_lav said...

dah tak demam dah. itu lah mgkn tekak gatal lee tu. pastu tak leh control macam mana tak nak bagi muntah hehehe

hadina said...

cian kat aleesya...moga cepat sembuh yer sayang...dah g klinik kan,doktor ckp ape?

Hernee Nazir said...

siannye si comel tu..get well soon aleesya..auntie doakn aleesya cpt sihat ye..

oranglidi said...

ciannya...get well soon..


New Entry: A PERFECT GIFT | PEN?

purple_lav said...

hadina : masa pergi tu, dia demam lagi. jadi doc cakap itu demam biasa jer. tak pegi plak masa dia kuat muntah-muntah ni

purple_lav said...

hernee: ye tq hernee...awk pun jaga kesihatan jugak ye. skrg ni musim demam+batuk+ selesema

purple_lav said...

biarpun tak kenal orang lidi, tapi tq so much...