? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, April 29, 2011

1st time beli baju pasar malam

eh, bukan aku yg 1st time tu. aku memang semua baju dari pasar malam hahaha ngn tudung2 sekali aku rembat. mana bleh tahan kalau dah rege cuma RM10 sajork.

ni baju aleesya. sblm ni aku banyak beli baju aleesya kat manjaku, bangi jer. dari kecik sampai laa sekarang ni. cuma bila dia dah makin panjang ni, pilihan baju untuk dia kat Manjaku tu agak terhad. kat sana lebih kepada baju baby2.

jadi semalam bila pegi kat pasar malam, ternampak lah baju tido. comel dan bleh tahan lah. dah belek-belek tu, aku amik dua pasang baju tido. masa nak membayar tu terkejut beruk...

sekali abang tu cakap RM10 jer. eh abg ni salah kira ke sbb aku amik dua pasang ni. dia cakap sepasang 5 hengget jer. laa...murahnye.. suka suka.macam tak percaya pun ada. sbb kat Manjaku paling murah pun belas-belas ringgit jugak.

kalau nak yang mahal, berlambak-lambak jer. tapi aku pembeli yang bijak. hehehehehe

nampaknya bleh laa survey baju aleesya kat pasar malam lagi ye. bagus-bagus nnt bleh ikut ibu shopping kt pasar malam jer.

4 love purple:

ch@ said...

hahaaa, beli je baju pasar malam, then cuci dulu. sama je dgn baju lain. kita beli baju harian kakakOni pun kat pasar malam je, orangnya makin tinggi.

purple_lav said...

erm btl tu. sbb sblm ni tak penah plak beli baju budak kat pasar malam.

ComeyBelako said...

sama ja baju pasar malam ke shopping mall punya. shopping mall mahal sebab taukeh kena kautim harga sewa kedai lagik. sewa tapak pasar malam cuma bapa hengget ja satu malam. logik dak? hehehe.

eITA said...

mane gambar baju pasar malamnye....mama Khalish nak tengak gak....