? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, August 15, 2012

Terima Kasih Kepada Yang Memberi

Meriah sungguh hari raya tahun ini. Bersyukur sangat apabila ramai yang menghulur biskut raya dan sampul duit raya. alangkah baiknye klu ada duit raya sekali dalam sampul duit raya itu hahahahahah.

terima kasih sangat kepada mereka yang menghulur itu. 

 biskut raya dalam bakul yang comel lote ni. terima kasih kepada Astro & Tayangan Unggul.

 tak buka lagi bungkusan ni sbb rasa nak bawak balik kampung. bagi kat mak. mesti dia suko hhehehe

 beg berisi sampul duit raya yang ada karekter kartun Boboiboy, cokelat, cokelat lagi, dan apa lagi laaa ada dalam tu aku tak ingat sudah. yang penting masa bawak balik beg ni semalam, Aleesya laa kemain suko. kartun kegemaran yang selalu dipasang dalam kereta incik fidi. aku sendiri pun dah naik muntah tengok CD kartun ni sbb asik ulang yang sama. nampak gayanya kena beli CD lain plak.

terima kasih TV3 & Media Prima ...

ini plak dari ..............??? lupa hahahaha. teruk betul ingatan ibu mengandung ni. yang pasti kat sampul duit raya tu ada muka Zizan Razak & Kaka. dalamnye berisi biskut raya dan sampul duit raya.

3 love purple:

myle@my said...

alhamdulillah....rezeki dapat kuih ghayo ;)
selamat hari raya saim...nt nok g jale rumoh, hrp2 rayo kali ni bulih ketemu..lamo bena doh xjumpa kannn ;)

purple_lav said...

Selamat hari raya jugak saim. itu lah, bila eh last kita jupo? rasanya masa masing2 tak nikoh lagi kot. hah, lamo sungguh tu.

SiTi said...

syoknya dpt hemper raya