? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, October 8, 2009

35 minggu

fuf..fuf...fuf...
amik napas dl
skrg ni cpt tol mengah

ok...
hari ni genap aku 35 minggu
sekejapan sajer kan???
aku sndr tak sabar nk nantikan kehadiran si kecik ni

kelmarin aku dh p check up
skrg dh jadi dabel mingguan plak
tiap2 2 minggu kena jumper doc
start minggu depan seminggu sekali plak

keputusan check up
berat ibu : 61.3kg (doc terkejut...mcm mana bleh naik banyak ni...ala rilek ar doc. kan dh hbs waktu pose ni)
berat baby : 2.6kg (syukur dah besar baby ibu ni)
tekanan darah : ok
perkembangan baby : ok tp baby ni kuat noo tersedu. sian kat dia. klu ada kat luar aku dh tempek kertas basah atas dahi tuu..
perkembangan ibu : makin terasa backpain..teruk woo..cepat penat..semakin tak larat nk bawa perut, kesannya umah aku tunggang langgang...waaaa....
*aku tak penah wat test air gula tu...nsb baik sbb dgr citer air gula tu tak best langsung

lagi sebulan lebih jer lagi
aku bakal deliver seorang baby comel
can't wait anymore!
persiapan baby dh 99.9% siap
ada beberapa barang je lagi tak sempat nk beli
nmpk gayanye lepas bersalin gamaknye sbb skrg aku sungguh tak larat nk menapak dalam mall.

5 love purple:

||♥Shahida♥|| said...

xsbr nk tgk nihh...girl kot

||♥Shahida♥|| said...

xsbr nk tgk nihh...girl kot

purple_lav said...

ida: erm..mmg result scan itu jer yg nmpk ida oiii...nk cop ke?haahhaha

cik_ah82 said...

wah..kalo gurl bleyla kawan ngan adib nnti..kalo skang 2.6kg, nnti dh kuaq kompem 3kg lebih ni..gudluck k!

purple_lav said...

eh bleh je klu nk kawan2 hehehe. ye ke? adib hari tu kuar bape kg?