? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, October 16, 2009

open house opis den





see
sumer member aku melatop hari ni
sbbnye opis aku wat open house hari ni
macik sukoooo
bleh makan sedap2

nanti aku upload lagi citernyer
bila majlis dh start eh
masa ni sumer member opis dh tak der mood
nk wat keje
kepala masing2 duk teringat
makanan kt pantry n dewan
huhuhuhu

gambar aku???
huh, sgt le selekeh
dh le pagi tadi haru nk cari baju kurung punye pasal
yg raya hari tu pun dh tak muat
tinggal yg ni jer
tu pun sadis nengoknya tang perut
tak pe....aku nk in mood gak


abaikan muka aku yg lucat lesi itu
malas sgt dh nk mekap skrg ni
pakai bedak je dah okey...












3 love purple:

||♥Shahida♥|| said...

ayoyo..ke terpandang sticky note kaler pepel dkt pc mu itu..mmg sah mummy pepel...

purple_lav said...

biase lah ida...
sumer benda mmg kaler purple..ahaks

Anonymous said...

Ich meine, dass Sie den Fehler zulassen. Ich kann die Position verteidigen. Schreiben Sie mir in PM, wir werden umgehen. levitra kaufen levitra 20mg 12 st?ck [url=http//t7-isis.org]levitra bestellen[/url]