? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, October 13, 2009

nak pergi ke tak....nak pergi ke tak....

minggu depan aku ada asgmnt
kt subang nuuunnn
masalahnye aku risau akan keadaan aku nih
ye lah
aku ni dh dikira cukup bulan
anytime okeh aku bleh terberanak
tak ke naya klu time drive nk ke asgmnt aku sakit perut nk beranak
huhuhuh
gilos tu

memang klu bleh aku tak mau pergi
takut woooo....
klu jammed camne
dlm kete sensorang
waaaaa

klu tak pergi
tak siap plak keje aku
nk interview by phone, saper plak nk amik gmbr
aduyai
naper ler time gini dh hbs plak stok story
huhuhu

yaAllah bg le sempat aku p asgmnt tu dgn jayanya
klu tak biar jer aku beranak weekend ni
bleh pass kt member sebelah, wakakakakaka

2 love purple:

||♥Shahida♥|| said...

fiza nati deliver kat mn, kg/KL je?

purple_lav said...

bersalin kt KL..tp pastu pantang kt kg..huhu naya klu pantang sini, tak reti sepatah haram pun..