? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, February 7, 2011

tak penah-penah jem macam ni

aku balik kampung masa cuti raya cina baru-baru ni.aku rasa semua orang dah tahu kot. JEM MAHA DAHSYAT. betul kan??

aku balik ke kampung hari rabu pagi sbbnye incik fidi kena kerja malam tu. klu tak malam tu lagi aku dah cabut. dalam KL lenggang. kereta tak banyak. aku igtkan org dah ramai yg balik. memang happy la.

sekali masuk rawang, waaaaa dah start jem. sampai laaa bukit beruntung. lps tu sambung balik kt tanjung malim lps tu jem jem jem jem. tensi mak. dah laa mak yg kena drive.

tak penah-penah oke jalan ni jem. sepanjang aku guna jalan ni, bleh bawak kete dalam kelajuan 110km/j gitu. sekali hari tu 20-30km/j jer. hampes.
aleesya mula-mula tu oke jer duk belakang sbb dia tido kan. lps dia bangun aku umpan dia ngn video favo dia dalam tepon aku.

incik fidi memang tak tido sekuman pun semalam tu. jadi pagi tu memang dia ngantuk sangat2 laa.
sekali budak kecik ni dah boring. terpaksa lah angkat dia ke depan. ops seksi plak anak aku dalam gambar ni hehehe.

masa ni jangan harap laa nak berenti kat RnR.orang ramai memang hazab. eh pendek kata masa tu memang semua hazab laa.

jalan raya hazab
RnR hazab
nak makan hazab
nak masuk jamban pun hazab
last sekali memang perut kitaorang memang dh tak tahan sangat lapar sbb masa tu dah pukul 4 ptg. masa tu lah kitaorg baru nak terhegeh2 nak makan tengah hari oke.

aleesya memang dah cranky giler sbb dia pun lapar jugak. ada laa bekal chipsmore dalam kete. tapi mana tahan perut melayu kitaorg ni. last sekali nekad berenti jugak kt RnR sungai perak. orang ramai tok sah cerita laa. nak cari parking memang satu hal.

sampai jer memang tak cakap banyak. terus order makanan dan ngap. baru lah budak kecik ni happy sikit.tu dia tgh hapi laa sbb dapat jalan...

itu baru cerita nak balik kg. tak cerita lagi yang nak balik ke KL. memang sangat hazab oke. 12 jam dalam kete. tak penah-penah!

5 love purple:

mieoney said...

hehe berbaloi tak blk kg pegi blk jem?

purple_lav said...

terus migrain hahahaha

Arizakiah said...

akak anta anak ke selangor. bertolak 10.30pg tiba 12 mlm..lebih 12jam di jalan.kesesakan yang luar biasa...sape yang beraya????

purple_lav said...

klu tgk kiri kanan, muka melayu jer hahahaha. org cina sumer duk umah.

karipapsayur said...

Oh, baby comel!

Join giveaway mudah!