? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, June 19, 2011

Happy Father's Day untuk semua bapa!

 mula-mula kita bermukadimah dgn gambar tuan tanah. amacam nampak muda tak?hahaha

sesekali gedik tak salah kan, meja memang dh azali memang bersepah. kemas sekejap sepah balik. sori yek. ok kita terskan kpd tajuk utama.
 sori gambar abah terseksi sikit hehehe...

sempena hari ini Hari Bapa, aku sangat beruntung kerana masih ada Abah.masih boleh bermanja ngn abah dan masih boleh berbakti kepadanya.

aku berdoa semoga abah dikurniakan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki.

 buat ayah mertua ku, encik Abdullah b. Yahya...semoga beliau juga dikurniakan kesihatan yang baik dan rezeki yang berlipat ganda. sesungguhnya sejak aku mengenali dia, aku banyak memahami erti kehidupan.

dan buat ayah kepada Fatin Aleesya, incik FIdi...jasamu sunggh terlalu banyak. bukan sahaja terpaksa melayan kerenah anak tetapi juga bini dia yang mengada-ngada mengalahkan anak. hihih

abg, terima kasih sbb menjadi ayah yang terbaik kepada anak dan juga bakal anak-anak kita eceh. yelah kami merancang nak ___ orang anak lagi (korang tambah laa berapa) hihih. syg tahu abg susah payah mencari rezeki utk kita sekeluarga. walaupun kadang2 kita terpaska berjauhan, tapi tak pe (walaupun kadang kala aku mengamuk jugak hahaha)

semoga kita kan ters bahagia dan menjadi ibu bapa terbaik utk anak-anak.

kepada semua kaum bapa dan bakal bapa di luar sana, saya ingin mengucapkan selamat hari bapa utk semua. Sayangilah mereka!

0 love purple: