? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, June 27, 2011

tajuk siaran ulangan : bersiar-siar di taman...:)

sekarang ni rasa dah malas nak menapak di dalam shopping complex.(tipu) hahaha malas sbb tak larat nak layan suasana dan budak kecik tu. lebih baik bersenang lenang kt umah layan DVD dan astro first. lagik best.

incik fidi plak beli DVD best-best. pandainyeee abang. hehehe tetiba kan.

tapi kalau tak keluar kesian plak kat anakku tercinta tu. petang tu incik fidi tanya nak ke mana kita hari ni? incik fidi suka sangat tanya bini dia. ce pikir sendiri haahaa..ok ok kita ke taman sajork. lebih senang kan.

ok taman time!


tengok tengok...bukan reti nak jalan...lari jeee....penat nak mengejar laa. ibu bukan fit pun badan ni.

 happy sesaja padahal tak de pape pun. cuma jalan2 gitu. nak pegi yang tempat gelongsor tu sumer ramai sangat. macam biasalah aku kan tak yakin kt diri sendiri pasal keselamatan anak ni. jadi main laa aleesya sorang2 diri.
 nampak macam tak der orang kan....tapi sebenarnya ramai eh. nak cari parking pun susah. dulu-dulu masa aku dtg tak der lah ramai ssangat kot. tapi kali ini memang sana sini ada orang je.

pompuan preggy pun ramai. terus rasa rindu nak memboyot kembali.
 incik fidi berlagak macho...
 faten aleesya yang berlagak anggun hihihi...tapi versi mulut muncung

 kesian kan dua beranak ni. duk main laa lembu spring ni. dah tak der mainan lain yang bawak. igt nak bawak basikal tapi malas plak bawak turun ke bawah.seksa tau duk umah bertingkat gini. kalau ada basikal barulah puas kot aleesya ni. biasa duk tolak dalam umah sekangkang kera tu jer.

 inilah padahnya pakai skrit pegi taman. habis calar balar lutut. aleesya kadang-kadang terover excited. asyik nak berlari je. bila dah laju tu sll plak tersadung.

tak pe lah ca..nnt ibu pakaikan suar jeans ek dtg taman. biar rabak seluar jangan calar itu lutut.

 cubaan nak amik gambar bertiga. benci ah tgk bentuk muka bila pakai tudung ni. kena beli tudung lain ni...

sekian sahaja cerita di hari minggu. aleesya kena tinggal lagi minggu ni sbb ibu dia kena pegi Johor plak. sabar sabar sabar....itulah perkataan yang sll diucapkan.

2 love purple:

Mama Likha said...

lahai.. aleesya.. dh dpt kaki. yelah ibu aleesya.. len kali pakai jeans.. jatuh pun tk lah rasa sgt. sian diee....

eh comel jer pakai tudung tu.. bulay.. bersih jer muka tau :) serius ! tu kdg2 kite rasa tk confident walhal org lain tgk biasa jer....

purple_lav said...

silap tema pegi taman. mula2 tu igt nak pegi alamanda tup tup sampai taman, nak buat mcm mana hihih...

erm....tuan badan rasa mcm tak elok tudung tu hihihih.tp tetap nk pakai jugak lps ni