? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, June 13, 2011

ini gelagat anak saya! hihi

 memang laa sekarang ni aleesya tak leh letak apa-apa sahaja benda atas kepala dia. mesti tak sampai 2 saat dah ditariknya.

kelmarin aku main paksa-paksa dia pakai tudung hehehe. dah tak der koje kan mak dia, harus laa amik kesempatan ni membuli anak. hehehe

mula-mula pakaikan dengan towel SAJI ahahaha kantoi disitu. tapi ada mak kesah kan?? saje kuarkan jambul, bagi feeling-feeling jadi mak datin. mana laa tahu sok sok rezeki dia jadi datin kan. aku pun bleh laa tumpang sekaki.

bila tanya sape puan pija tu? alaaa mak datin aleesya tu lah. ha GITU  ye kawan-kawan hahaha.

 ok mari kita tengok muka suci murni dengan tudung ibu dia.

kan tadi macam tak berapa cung bila pakai towel je kan, meh kita sarung tudung sebenar. ibu dia masih menjunjung tudung bawal yang makin tenggelam sekarang. hehe. ntah laa susah laa nak hilangkan pakai tudung bawal ni. aku masih selesa ngn tudung ni. tak kisah lah orang nak cakap out of date ke hape ke...

 TWO! ha kalau korang perasan macam-macam jenis mulut aleesya dalam gambar ni kan.

sebenarnya dia tengah mengira sekali. ala macam biasalah bila kita nak bergambar, mesti kita akan kira 1,2,3 kan.

jadi aleesya ni mesti ikut sekali apa yang aku cakap. bila aku cakap " cepat aleesya. one, two, threeeee (three tu kasik panjang skit ye puan-puan). SENYUM".

tetiba dia dah enyumm...hehehe

sekarang memang aku perasan, dia selalu ajuk balik apa yang aku cakap. tak sabar nak bergosip dengan anak dara ni. baru syiook...

 hah, ni sebut three ke ape menda ntah. sebab aleesya ni memang banyak mulut skit. pot pet pot pet je keje dia. tapi bahasa dia lah. sepatah haram tak paham.

ok, walaupun tudung terkelepet sana sini, bila aku tengok, tetap COMEL  hahahahah
opsss terpuji anak sendiri plak