? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, August 23, 2010

akhirnya kau kong jua

semalam meronggeng kt midvalley
igt nk teruskan lagi pencarian baju raya

alhamdulillah dapt jugak baju aleesya sepasang
ngn songkok incik fidi
aku???
tak shopping ape2 pun
serabut weh...ramai sangat org
memang pesen aku
klu rasa serabut2 tu jangan haraplah nk shopping segala bagai
hilang mood sudah

*terjumpa blogger leed. tapi malu nk tegur...erm comel jer org preggy nih

lama gak le kitaorg pusing2 midvalley
aleesya pun oke

dalam pkl 5 gitu kitaorg pun berangkat pulang
nk terjah ke bazar ramadhan plak ni
ngeh ngeh ngeh

sebelum tu incik fidi ni nk singgah jap kt al-ikhsan
beli kasut raya katanya
aku ikutkan aje

ha, kat sini lah disaster tu berlaku

oke nk citer pasal kete aku ni
sebelum ni memang dah ada tanda2 bateri nak kong
tp bila aku start balik, elok je
jadi aku biarkan

semalam memang incik fidi masuk kedai tu sorang jer
sbb aleesya tgh tido
malas aku nk kejutkan
pastu bila mek tu dh bangun
dia menjerit2 jugak la suh kuarkan dari car seat
aku pun matikan le enjin kete nk kuar pegi kt incik fidi

bila incik fidi dh settle sumer
kitaorg pun masuklah ke dalam kete tu
bila nk start
adesss skit punye sedih dengar
ekkk ekkk ekk
tak der nye vroom vroom vroom
banyak kali jugak try
tetap ekk ekk ekk ekk

mujur lah kat kawasan tu banyak bengkel kete
jadi berjalan kaki le incik fidi menapak bengkel kete
rasanya berpeluh jugak la ketiak sbb bleh tahan jauh jugak la

fuhhhh
nasib baik kejadian ni berlaku masa incik fidi ada sekali
kalau aku sorang2????
lagi haru kalau aku pegi asgmnt tmpt jauh dalam utan????
waaaaaaaaa

sekarang kete aku tukar bateri sel kering...
yg ni bape tahun plak bertahan??

4 love purple:

puterikurekure said...

ye la kan. ada budak tecit, kalau sorang2 memang haru la.
:(

purple_lav said...

cik intan: itu lah pasal...mana nk kendong budak kecik lagi, mana nk kendong bateri lagi...hishhh

leadleedeea said...

laa...kenapa tak tegur? lead da macam ape je kan? cam selekeh pon ade kot..haha~!! temankan hubby beli baju raya..then lead lepak kat MPH je, hubby pegi shopping..

:)

purple_lav said...

maluuuu hehehe masa tu baru keluar dari kedai kasut ape tah namanya. fiza ada duk kt pintu masuk..malas nk ikut incik fidi masuk sekali.susah ngn stroller bagai...itu lah tak jadi nk tegur padahal dah lalu sipi jer heheheh