? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, August 26, 2010

kesian dia menangis teresak-esak

apa pendapat korang pasal gambar di atas?
hehehehe
kesian kan tgk budak ni
macam kena paksa ngn ibu dia jer
hehehehe
alkisahnya
aku nk test baju kurung ni
mana le tau takut2 tak padan ke
meraung2 ni tak mo pakai baju kurung
aleesya ooo aleesya
adakah ini situasi sebenar di pagi raya???
jangan lah nak...
kata nk berpurple di pagi raya
tak pe ye aleesya
nnt pagi raya ibu upah aleesya makan biskut ye
nk bg cokelat
tak leh
nnt rosak gigi tau
makan je biskut BABY BITE tu
hehehe

3 love purple:

puterikurekure said...

kita cadangkan awak standby jugak blouse atau gaun purple. mana tau pagi2 raya tu dia sungguh2 takmo pakai baju kurung tu. kang tetiba sorang lari tema. hehe.

YanDarwisy said...

Ala comeynyer dia...macam2 ragam nak skrg. kalau Yan ni dah besar lg dah pandai menjawab

purple_lav said...

cik intan: a'ah kan..sib baik dh beli siap2 gaun purple 2 pasang. takut kejadian yg tak diingini berlaku hehehe...tak pasal2 plak kan, masa nk amik gmbr dia sorang kaler oren hehehehe

yan: hehehehe...risau gak kot2 dia memang tak mau pakai baju kurung ni