? ??????????????Last Beat? ????? ?? ???Rating: 4.3 (6 Ratings)??3401 Grabs Today. 6923 Total Grabs. ??????
Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????Colorful Twist? ????? ?? ???Rating: 4.5 (66 Ratings)??2360 Grabs Today. 28501 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ???????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, April 6, 2009

aku turun 4 kg!

series....
ptg tadi aku timbang
dh turun 4 kg...
tp mmg seksa pun
bayangkan sekarng ni dh ada penyakit baru plak
pantang apa2 sajer masuk kt tekak aku ni
sure kuar balik
aduiii aku dh tak tahan....
hhuhuhuhu

9 love purple:

eyza said...

sabar la ye..mmg dugaan mengandung ni mcm2.....

purple_lav said...

eyza: itulah..kdg2 nk nanges pun ada. dugaaannnnnn

myle@my said...

yeayyeay!!!
kakjaa da kuruss...
yeayeay!!
kiter da kuruss...
sukerrrr....
=)

purple_lav said...

amy: tp cara kurus ni seksa sikit ar...huhuhu

♥Hernee Nazir♥ said...

bykkn bsabar ye..alhamdulillah hernee x seteruk fiza mase dua2 preggy..mkn makin selera ade la..hehehe..maybe bb dh tau die tak lame duk dlm perut umi die..hehehe..tp xtau la 4 d next preggy mcmane..

purple_lav said...

ooo ye ke? x der alahan eik? best ler gitu. tp biarlah next preggy ni hernee rasa cam fiza rasa ni...barulah ganazzz...hehehe

cik_ah82 said...

fiza,
awk makan obimin kan?
sebenarnya yg tu yg buat awk lagi cepat nk muntah..
coz ada iron dlm tu..yg buatkan rasa cepat mual n muntah..
bila dh 4mnths above, baru mkn obimin balik..
skang ni makan folic asid dulu pun xpe..
amek zat besi dr sayuran hijau..
ni saya quote dr doctor la..kalo dia tipu, tipula saya..hehe

purple_lav said...

cik_ah: tak makan pun. makan folic asid jer. ada jer kt umah tu sbb ada terbaca obimin ni elok mkn masa kandungan dh besar. cik_ah dh bape bulan?heheheh

hajarus said...

wah bagusnyer fiza.. biase orang ngandung berat badan naik tp fiza bleh turun plak... bestnyer..

berat badan turun xpelah asalkan baby dlm kandungan sihat... Insyaallah...